Arama sonuçları: *

1. L

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucularda Çift Blok Önemi

Tamamdır çok teşekkür ettim gece gece yordum seni sağol tekrardan.
  2. L

Işık önemli değil hocam fanlar nasıl bağlanıcak. İki fan tek bir kabloya bağlı şekilde mi geliyor yoksa ben y çoklayıcı mı alıcam ve onu CPU_FAN'a mı takıcam soru işaretim bu :D
  3. L

MSI TOMAHAWK MAX resimdeki anakart.
  4. L

Tam olarak çözemedim :D resime göre anlatma şansınız var mı?
  5. L

Peki neden hocam Hydrogon anladığım kadar 224 den daha iyi 234'le aynı performansta ve şuan daha ucuz. Daha mantıklı değil mi sizce? 1649281245 Anladığım kadar yani ikili bir y çoklayıcı sanırım soğutucu ile geliyor. İki fanın argb uçlarını çoklayıcıya takıp çoklayıcıyı da CPU_FAN a takıcağım...
  6. L

Anladım hocam teşekkür ediyorum. Bende zaten 224XT ve Hydrogon arasında kalmıştım. Hydrogon hakkında pek inceleme rehber vs olmadığından emin olamadım ancak herhalde mantıklı olan o gibi onu alayım o zaman. Sadece cpu fan tek giriş var ancak iki fan olucak. Hydrogon da iki fan birleştirilmiş...
  7. L

Hocam yoruyorum seni ama merakımdan soruyorum Hydrogon D120 alıcağım ancak mesela Hydrogon çift bloklu ama ID-Cooling SE-234 daha pahalı ve tek blok. İkisinden hangisi daha iyi bilgin var mı? Ya almışken biraz daha iyi alıyorum hocam belki işlemciyi bir kaç tık arttırırsam ileride soğutucu ile...
  8. L

50TL falan çok az. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xt-black-fiyati,1192829074.html https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-silverstone-hydrogon-d120-argb-6-isi-borulu-sst-hyd120-argb-fiyati,1369163913.html
  9. L

Hocam açıkcası almışken bir kere iyi almak istiyorum o yüzden daha çok bu ikisi arasında kaldım ama hangisi tam karar veredim 224XT mi Hydrogon mu
  10. L

Anladım hocam ama herhalde benim R5 3600 için 224XT veya hydrogon d120 yeterli olucaktır sanırsam. Siz peki hangisini önerirsiniz ?
  11. L

Tamamdır hocam bir de son olarak merakımdan soruyorum. SE-234 ve Fuma 2 seçeneklerinden hangisi daha iyidir?
  12. L

Hydragon D120 ve 224 XT
  13. L

Yok hocam ikisi arasında 50TL falan fark var.
  14. L

Anladım hocam ama arada 250TL lik bir fark olursa aradaki farkı açabilirim mesela 224XT ve Hydragon arasında çok ufak bir fark var. Biri çift blok ondand olayı sordum, hangisi daha iyise onu tercihe diceğim fiyat farkını karşılayabilirim.
  15. L

Açıkcası çok overclock yapmıcam ama Core Performance Boost açık olarak kullanmak istiyorum o da bildiğiniz üzere dereceyi çok arttırıyor. Peki 224XT ve Hydragon D120 arasından hangisi daha iyidir?
  16. L

Merhaba arkadaşlar R5 3600 işlemcim için bir kule tipi soğutma almayı düşünüyorum. Bir kaç öneriye göre ID-Cooling SE-224-XT almayı düşündüm ancak bir kaç arkadaşta Hydrogon D120 ve Fuma 2 önerdi onlardaki bu çift blok gözüme çarptı. Bu çift blok olayı soğutmaya gerçekten çok fark ediyor mu...
Top Bottom