Neler Yeni

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucularda Çift Blok Önemi

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Bende zaten 224XT ve Hydrogon arasında kalmıştım. Hydrogon hakkında pek inceleme rehber vs olmadığından emin olamadım ancak herhalde mantıklı olan o gibi onu alayım o zaman. Sadece cpu fan tek giriş var ancak iki fan olucak. Hydrogon da iki fan birleştirilmiş şekilde mi geliyor ya da çoklayıcı alıyorlar veya benim mi almam gerekiyor bilgin var mı?
sogutucunun manual'ine baktim, fanlarin hem disi-erkek argb uclari hem de disi-erkek pwm uclari var yani y kablo isi gorucek

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemil Can Aksu
hocam 3600 için 234 ve 224 arasında 224 daha mantıklı olacaktır
ben 234 seçtim çünkü yt'de kurulum videosu vardı ve argb di
Peki neden hocam Hydrogon anladığım kadar 224 den daha iyi 234'le aynı performansta ve şuan daha ucuz. Daha mantıklı değil mi sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sogutucunun manual'ine baktim, fanlarin hem disi-erkek argb uclari hem de disi-erkek pwm uclari var yani y kablo isi gorucek
Anladığım kadar yani ikili bir y çoklayıcı sanırım soğutucu ile geliyor. İki fanın argb uçlarını çoklayıcıya takıp çoklayıcıyı da CPU_FAN a takıcağım sanırım doğru muyum?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Peki neden hocam Hydrogon anladığım kadar 224 den daha iyi 234'le aynı performansta ve şuan daha ucuz. Daha mantıklı değil mi sizce?

Anladığım kadar yani ikili bir y çoklayıcı sanırım soğutucu ile geliyor. İki fanın argb uçlarını çoklayıcıya takıp çoklayıcıyı da CPU_FAN a takıcağım sanırım doğru muyum?
argb uclari cpu fana takamazsin calismaz

argb uclari argb portuna, pwm uclari cpu fana takacaksin

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

yok hocam argb girişi argb fan portuna takmalısın cpu fan portu ayrı bir kablo için

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemil Can Aksu
Tam olarak çözemedim :D resime göre anlatma şansınız var mı?

Ekler

• 13.png
    13.png
    299.7 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemil Can Aksu
o anakartta argb portu yok ve hydrogon d120'nin kutu iceriginden de argb kontrolcu cikmiyor yani fanlarin isigi yanmayacak, sadece fan caliscak
Işık önemli değil hocam fanlar nasıl bağlanıcak. İki fan tek bir kabloya bağlı şekilde mi geliyor yoksa ben y çoklayıcı mı alıcam ve onu CPU_FAN'a mı takıcam soru işaretim bu :D

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Işık önemli değil hocam fanlar nasıl bağlanıcak. İki fan tek bir kabloya bağlı şekilde mi geliyor yoksa ben y çoklayıcı mı alıcam ve onu CPU_FAN'a mı takıcam soru işaretim bu :D
2 fanin da hem disi hem erkek pwm ucu var

bir tanesinin disi ucunu digerinin erkek ucuna baglayip diger bosta olan disi ucu da anakarttaki cpu fan portuna takacaksin o kadar

Top Bottom