Neler Yeni

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucularda Çift Blok Önemi

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Anladım hocam ama herhalde benim R5 3600 için 224XT veya hydrogon d120 yeterli olucaktır sanırsam. Siz peki hangisini önerirsiniz ?
SE-224-XT'nin şu an bulunduğu fiyat çok fazla. Ben olsam T6 alırdım. Aynı performansı yarı fiyatına veriyor.
Macun olarak da şundan alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemil Can Aksu
SE-224-XT'nin şu an bulunduğu fiyat çok fazla. Ben olsam T6 alırdım. Aynı performansı yarı fiyatına veriyor.
Macun olarak da şundan alırsın.
Hocam açıkcası almışken bir kere iyi almak istiyorum o yüzden daha çok bu ikisi arasında kaldım ama hangisi tam karar veredim 224XT mi Hydrogon mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemil Can Aksu
fiyat farkı ne kadar
50TL falan çok az.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Açıkcası çok overclock yapmıcam ama Core Performance Boost açık olarak kullanmak istiyorum o da bildiğiniz üzere dereceyi çok arttırıyor.

Peki 224XT ve Hydragon D120 arasından hangisi daha iyidir?
WRAİTH PRİSM bile fazlasıyla yeterli olur. Sonuçta sürekli %100 yükte kullanmayacaksanız sadece oyun için kullanacaksınız demi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemil Can Aksu
hydrogon d120 al o zaman
Hocam yoruyorum seni ama merakımdan soruyorum Hydrogon D120 alıcağım ancak mesela Hydrogon çift bloklu ama ID-Cooling SE-234 daha pahalı ve tek blok. İkisinden hangisi daha iyi bilgin var mı?

WRAİTH PRİSM bile fazlasıyla yeterli olur. Sonuçta sürekli %100 yükte kullanmayacaksanız sadece oyun için kullanacaksınız demi ?

Ya almışken biraz daha iyi alıyorum hocam belki işlemciyi bir kaç tık arttırırsam ileride soğutucu ile uğraşmayayım.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam yoruyorum seni ama merakımdan soruyorum Hydrogon D120 alıcağım ancak mesela Hydrogon çift bloklu ama ID-Cooling SE-234 daha pahalı ve tek blok. İkisinden hangisi daha iyi bilgin var mı?
  • Bloklardaki kanat tasarımı
  • Fanların gücü
  • Blokların kalınlığı
gibi detaylar var. se-234 tek blok olsa da bloğu kalın. hydrogonun 2 bloğu se-234'ün tek bloğuyla neredeyse aynı kalınlıkta. o yüzden performansları birbirine çok yakın olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemil Can Aksu
  • Bloklardaki kanat tasarımı
  • Fanların gücü
  • Blokların kalınlığı
gibi detaylar var. se-234 tek blok olsa da bloğu kalın. hydrogonun 2 bloğu se-234'ün tek bloğuyla neredeyse aynı kalınlıkta. o yüzden performansları birbirine çok yakın olur
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Bende zaten 224XT ve Hydrogon arasında kalmıştım. Hydrogon hakkında pek inceleme rehber vs olmadığından emin olamadım ancak herhalde mantıklı olan o gibi onu alayım o zaman. Sadece cpu fan tek giriş var ancak iki fan olucak. Hydrogon da iki fan birleştirilmiş şekilde mi geliyor ya da çoklayıcı alıyorlar veya benim mi almam gerekiyor bilgin var mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar R5 3600 işlemcim için bir kule tipi soğutma almayı düşünüyorum. Bir kaç öneriye göre ID-Cooling SE-224-XT almayı düşündüm ancak bir kaç arkadaşta Hydrogon D120 ve Fuma 2 önerdi onlardaki bu çift blok gözüme çarptı. Bu çift blok olayı soğutmaya gerçekten çok fark ediyor mu yoksa 224 XT'den bir farkları yok mu ona göre hangisini tercih etmeliyim?

Eğer çift blok olayının önemi yoksa 224XT'yi tercih ediceğim ancak onda da 224 vs 234 olarak ne dersiniz aradaki fiyat farkını vermeye değer mi?

hocam 3600 için 234 ve 224 arasında 224 daha mantıklı olacaktır
ben 234 seçtim çünkü yt'de kurulum videosu vardı ve argb di

Top Bottom