Arama sonuçları: *

1. rahmanezrik

İşyeri İçin Modem Önerisi

Küçük bir mağaza için gerekli. Standart ev modemi tarzındakiler gayet iyi iş görüyor. O tarzda bir şey önerebilir misiniz ?
  2. rahmanezrik

İşyeri İçin Modem Önerisi

İşyerimiz için yeni bi modeme ihtiyacımız var. Modem kaynaklı ağ bağlantısı sorunu yaşatmayacak, uzun süre problemsiz kullanabileceğim modem önerebilir misiniz ? Herkese teşekkürler…
  3. rahmanezrik

TV Arızası Acil Yardım

Selamlar arkadaşlar. Hi-Level marka televizyonum bi süre çalıştıktan sonra aşağıdaki fotoğraflardaki gibi görüntüsü gidiyor. Tamir ettirmek istiyorum İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa’da ikamet ediyorum. Bu civarlarda önerebileceğiniz güvenilir bir tv tamircisi var mıdır ? Önerilerinizi...
  4. rahmanezrik

27 inç curved ips monitör?

Hocam ben de tam tersi TN öneririm. 2 kez VA kullandım hiç memnun kalmadım. Panel hızı iyi olmuyor genelde ghosting problemi yaşanıyor bir de renkler ne TN paneldeki kadar parlak, ne de IPS paneldeki kadar canlı. Bana göre tam arada kalmış ne olduğu belli olmayan bir şey VA panel. Bir de TN...
  5. rahmanezrik

R5 3500X + 1660ti Darboğaz

Hocam bizzat kendi 2K monitörümde denediğim için biliyorum. Çoğu oyunda belki FPS artar diye denemek için çözünürlüğü 1080Pye çektiğim zaman GPU kullanımı düşüyor FPS yaklaşık aynı değerlerde seyrediyor. Sanki darboğaz yiyormuş gibi. Bu arada sebebe gerek yok bence direk geçmelisiniz 2K monitöre.
  6. rahmanezrik

27 inç curved ips monitör?

Bence Curved olmasından önce teknik özellikleri daha önemli. Daha önce 2 curved monitör kullandım en sonunda flat ekrana geri döndüm. Başta curved monitörlerde ekran siyahken köşelerde çıkan beyazlıklar buna sebep oldu. :)
  7. rahmanezrik

ısınma darboğaz olur mu

Olacağını düşünüyorum. Çünkü CPU sıcaklığı ile frekans hızı arasında ters orantı var. Sıcaklık arttıkça frekans düşüyor. Bu performans düşüklüğü de darboğaza sebep olacaktır mutlaka. İnsanlar boşuna stock soğutucuları kenara bırakıp ekstra para harcayarak sıvı soğutucuları kullanmıyorlar...
  8. rahmanezrik

Evet Valorant'a göre normalmiş sanırım. Bir de arkadaşın monitörü 1080P ondan da olabileceğini düşünüyorum. 2K bir monitörle deneme şansımız olsa muhtemelen CPU ve GPU kullanımları artacak ve daha yüksek FPS verecektir.
  9. rahmanezrik

MSI AFTERBURNER GPU SICAKLIĞI GÖSTERMİYOR

Ben de somut bir çözüm bulamadım ama kendi kendine göstermeye başladı şuan için bir sıkıntı yok. Muhtemelen ekran kartına driver güncellemesi geldi ondan sonra düzeldi.
  10. rahmanezrik

Selamlar. Bir yakınımın bilgisayarındaki darboğaz problemiyle ilgili yazıyorum. Ryzen 5 3500X ve 1660ti kullanıyor. Valorantta ekran kartı kullanımı sürekli olarak %40 civarında seyrediyor. Açıkçası 3500X bu konuda beni biraz şaşırttı. Sizce ne yapılabilir ?
  11. rahmanezrik

MSI AFTERBURNER GPU SICAKLIĞI GÖSTERMİYOR

Selamlar arkadaşlar. AMD Radeon RX 6600XT ekran kartı kullanıyorum. Oyun oynarken gpu sıcaklığı kullanımı vs gibi bilgileri görüntülemek için MSI Afterburner kullanıyorum. Son zamanlarda uygulamayı açtığımda gpu voltajı, gpu hızı, fan hızı gibi bilgilerin olduğu kısım çalışmıyor yani gpuyla...
  12. rahmanezrik

Bluetooth problemi. Lütfen yardım edin.

Teşekkürler hocam yarın ilk iş olarak deneyeceğim.
  13. rahmanezrik

bu kulaklık nasıl? alınır mı?

Yapacak bir şey yok acı gerçekler…
  14. rahmanezrik

bu kulaklık nasıl? alınır mı?

Önermem. Biraz daha bekleyip bütçeyi 600 TL civarına çıkarabilme imkanınız varsa Steelseries Arctis 1 öneririm.
  15. rahmanezrik

iPhone XS Max(2. El) vs iPhone XR

İkisinin de işlemcisi A12 Bionic. XS Max ekranının OLED oluşundan (XR IPS LED), ekran boyutundan ve çift kameralı oluşundan dolayı her türlü daha avantajlı.
  16. rahmanezrik

Yeni sistemim hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Hocam monitörde şöyle bir şey yaptım. Mevcut monitörüm 27 inç 2K 144hz. Bahsi geçen MSI monitörü kendi sistemimi sattığım kişiye verip kendi 2K monitörümü kendime sakladım. :) Önceki kasam da hoşuma gidiyordu bu da hoşuma gidiyor. Sanırım kasa konusunda çok seçici değilim.
  17. rahmanezrik

Yardım MacBook Air Elimden Düştü

Öncelikle geçmiş olsun. Garantinin ilgilenmeyeceği kesin gibi bir şey. Bence gittiği yere kadar bu şekilde kullanın, kullanımda bir problem yaşarsanız tamirata girişirsiniz.
  18. rahmanezrik

Razer basilisk v2 iyi mi ?

Şuana kadarki edindiğim tecrübelere göre farede benim için en önemli 2 kriter ergonomik yapısı ve tuş basım hassasiyeti. Bu açıdan sizi tatmin ederse ve hatırı sayılır kalitede bir sensöre sahipse hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
  19. rahmanezrik

Yeni sistemim hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Eyvallah hocam teşekkür ederim.
  20. rahmanezrik

Bluetooth problemi. Lütfen yardım edin.

Selamlar. Aylardır çözemediğim bir problem var. Gezmediğim forum, incelemediğim site kalmadı. Yine denedim yapamadım son çare buraya tekrar yazayım belki bilen birisine denk gelirim dedim. Elimde 2 adet Bluetooth cihazım var Bunlardan birisi Divoom Ditoo Bluetooth Hoparlör. Diğeri ise Apple...
Top Bottom