ahmetcihan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Ahmet Cihan Hakkı
Merhaba arkadaşlar bugün talihsiz bir olay yaşadım. MacBook elimden düştü ve ekranın olduğu kısım yamuldu, yamulmanın etkisiyle ekrana baskı yaparak sanki ekrana bastırınca çıkan farklı renkler sadece siyah renk üzerinde görünmeye başladı.
Kasaya arkadan elimle bastırınca renkler kaybolup normale dönüyor. Resimleri ekledim, ancak resimdeki sarılık çok fazla çıkmış, normalde öyle bir sarılık bulunmuyor.
Şimdi aklımda iki soru var, bu şekilde kullanmaya devam edersem ekrana zarar gelir mi ? Yoksa ikinci bir düşüşe kadar böyle kalır mı ? Ve üst kapağı nasıl düzeltebilir / değiştirebilirim.
Bu sağlam olan kısım
Bu vurduğum kısım
Bu da renk olan kısım ama bu kadar parlak değil normalde ve bu kadar fazla değil. Kamera o şekilde almış
Kasaya arkadan elimle bastırınca renkler kaybolup normale dönüyor. Resimleri ekledim, ancak resimdeki sarılık çok fazla çıkmış, normalde öyle bir sarılık bulunmuyor.
Şimdi aklımda iki soru var, bu şekilde kullanmaya devam edersem ekrana zarar gelir mi ? Yoksa ikinci bir düşüşe kadar böyle kalır mı ? Ve üst kapağı nasıl düzeltebilir / değiştirebilirim.