var hem ıps hem de curvedBayadır araştırıyorum İPS ve curved bir monitör yok olanların geneli VA panel neden İPS ve curved monitör yok ileride çıkma şansı var mı?
Asus takıntım var böyle bir monitör çıkarmayı düşünüyorlar mı diye merak ediyorum daha çokvar hem ıps hem de curved
bu 3 model hem curved hem ıps ;Asus takıntım var böyle bir monitör çıkarmayı düşünüyorlar mı diye merak ediyorum daha çok
Teşekkür ederim ama ben 2k ve 27 inç arıyorum
Hocam ben de tam tersi TN öneririm. 2 kez VA kullandım hiç memnun kalmadım. Panel hızı iyi olmuyor genelde ghosting problemi yaşanıyor bir de renkler ne TN paneldeki kadar parlak, ne de IPS paneldeki kadar canlı. Bana göre tam arada kalmış ne olduğu belli olmayan bir şey VA panel.VA ve TN panellere bakabilirsiniz curved için (TN pek önermem)
Peki curved ekran hem fps oyunlarında hem hikayeli oyunlarda daha güzel bir deneyim sunmuuor mu atmosfer olarak vs. ?Bence Curved olmasından önce teknik özellikleri daha önemli. Daha önce 2 curved monitör kullandım en sonunda flat ekrana geri döndüm. Başta curved monitörlerde ekran siyahken köşelerde çıkan beyazlıklar buna sebep oldu.