Arama sonuçları: *

1. R

spec delta rgb bir kaç gündür cızırtı yapıyor ?

Bende sürekli değil bı geliyor sonra elektirigi kesiyor
  2. R

Yardım Hangi internet sağlayıcı, neden?

kayıt olurken birisinin konudunu kulanıyorsun oda sende 1 ay ucretsız alıyorsunuz
  3. R

Yardım Psu dan cızırtı geliyor

hayır işlemci o sevıyede olunca fazla yuk bınınce cızırtı gelıyor ve kapanıyor 1658819478 reis elektiriği kesiyo 1658819493 itopyaya gonderme kararı aldım
  4. R

650 1658782657 Corsair spec delta kasasının yanında satılan PSU 650 w
  5. R

İşlemci i3 10105 f Anakart Asus prime H410M -A Ekran kartı rx 6500 XT Asus dual Kasa Corsair spec delta power supply içinde geldi zaten
  6. R

spec delta rgb bir kaç gündür cızırtı yapıyor ?

Cozebildiniz mi aynı sorun bende de var
  7. R

Arkadaşlar psu dan cızırtı geliyor ve ardından elektirigi kesiyor ama şartel falan düşmüyor niye böyle oluyor bilmiyorum oyun oynuyorum FIFA mesela işlemci 95 oldumu cızırtı sesi geliyor ve katın tüm elektirigi gidiyor. Biyerde görmüştüm w 1.2 w alınca duzeliyormus biosdan nasıl yapılıyor...
  8. R

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Artık gezdirir bir tur😂😂
  9. R

Yeni̇ Si̇stemi̇m İçi̇n Moni̇tör Önerisi

ben viewsonic 144 hz 1ms modelini kulanıyorum gayet guzel tn monıtor oyun oynamak ıcın ama filimlerde istediğin zevki alamıyorsun malesef https://www.itopya.com/viewsonic-24-vx2458-p-mhd-144hz-1ms-hdmi-dp-tn-fhd-freesync-gaming-monitor_u34
  10. R

türknet kullanıcı deneyimi

yaklaşık 3 haftadır turknet 1000mbps kulanmaktayım bilgisayarda gayet hızlı oyunlarda hıc takılma vs olmuyor kurulumu 3 gun gec gelmekle beraber 1 ay hedıye etmıslerdır neyse geldi altyapıyla ilgili bir sıkıntı oldugu ıcın 1 saat gec kulanmaya basladım bilgisayarda gercekten cok ıyı bir takılma...
  11. R

epic games yukleme sorunu kaldırma sorunu

arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bu sorunun çözümünü arıyordum, her yolu deniyor ama hiçbir şekide kalkmıyordu bu sorunu Epic Games yüklemeye çalışırken "Epic Games Launcher yükleme sihirbazı zamanından önce sona erdi" hatası alıyorsanız şimdi nasıl kaldırabılecegınizi anlatcağım: öncelikle size...
  12. R

maaş kartı hakkında ?

tamamdır teşekür ederim bakıcam.
  13. R

maaş kartı hakkında ?

farketmiyor
  14. R

maaş kartı hakkında ?

bilmiyorum ki arkadaşım maaş kartı cıkarıcaz dedi oda bilmiyor bir şey
  15. R

maaş kartı hakkında ?

arkadaşar maaş kartı cıkarmam gereklıymıs maaş kartının normal kartan ayıran ozelligi ne ve sizce hangı bankadan cıkarmam daha iyi olur 12.sınıf staj muhasabe
  16. R

Asus laptop 9000bin tl yardim

Anlatamıyorum
  17. R

Asus laptop 9000bin tl yardim

120 gb yeri var ssd herhalde arkadaşım bunu almış inandiramiyorum soyle ağır bir yorum nasil olduğunu belirtirmisiniz ...
  18. R

Epic games yardiminiza ihtiyacim var

Arkadaşlar epic games den rocket leauge indirdim bengemedim sonra siliyim dedim farkettimki silemiyorum rocket leauge yi hiç bir şekilde kaldır çıkmıyor epic games dr ve 23 gb alan yiyor nasil silebilirim
  19. R

Turknet pismanlikmidir

Yok kral öyle olmuyor işte 1653075419 İnşallah yarın gelirler .
  20. R

Turknet pismanlikmidir

Ya kral ben güveniyorum benlik bir şey yok 1653074661 İstanbulun merkezindeyim
Geri