yaklaşık 3 haftadır turknet 1000mbps kulanmaktayım bilgisayarda gayet hızlı oyunlarda hıc takılma vs olmuyor kurulumu 3 gun gec gelmekle beraber 1 ay hedıye etmıslerdır neyse geldi altyapıyla ilgili bir sıkıntı oldugu ıcın 1 saat gec kulanmaya basladım
bilgisayarda gercekten cok ıyı bir takılma vs olmuyordu
lakin telefona gelince benim telefon j7 benden kaynaklı olada bılır ama internet ara sıra baglantı kesılıyor ve çekim gucu biraz sıkıntılı gıbı
dublex de yaşıyorum aşagıda bazenleri çok iyi çekiyor bazenleri modem gözükmüyor bile,
3 haftalık deneyimde valorant da 3 ping cs de 47 gibi gibi
internet gerçekten iyi almanızı tavsiye ederım eger ailenizi ikna edemiyorsanız yapcak bir şey yok tabikide yılardır insanlar turk telekom kulanıyordu bizde 4 senedir
bi anda turknet ismi tanıdık gelmiyor aile buyuklerımıze, neyse arkadaşlar dediğim gibi tavsiye ederim pişman olmazsınız
iyi forumlar
bilgisayarda gercekten cok ıyı bir takılma vs olmuyordu
lakin telefona gelince benim telefon j7 benden kaynaklı olada bılır ama internet ara sıra baglantı kesılıyor ve çekim gucu biraz sıkıntılı gıbı
dublex de yaşıyorum aşagıda bazenleri çok iyi çekiyor bazenleri modem gözükmüyor bile,
3 haftalık deneyimde valorant da 3 ping cs de 47 gibi gibi
internet gerçekten iyi almanızı tavsiye ederım eger ailenizi ikna edemiyorsanız yapcak bir şey yok tabikide yılardır insanlar turk telekom kulanıyordu bizde 4 senedir
bi anda turknet ismi tanıdık gelmiyor aile buyuklerımıze, neyse arkadaşlar dediğim gibi tavsiye ederim pişman olmazsınız
iyi forumlar