Yardım Psu dan cızırtı geliyor

Ripperr

80+
Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar psu dan cızırtı geliyor ve ardından elektirigi kesiyor ama şartel falan düşmüyor niye böyle oluyor bilmiyorum oyun oynuyorum FIFA mesela işlemci 95 oldumu cızırtı sesi geliyor ve katın tüm elektirigi gidiyor. Biyerde görmüştüm w 1.2 w alınca duzeliyormus biosdan nasıl yapılıyor veya bu sorunu bilen çözebilen birisi varmı PC daha 2 aylık nerdeyse

tüm sistem parçalarını yazar mısınız

İşlemci i3 10105 f
Anakart Asus prime H410M -A
Ekran kartı rx 6500 XT Asus dual
Kasa Corsair spec delta power supply içinde geldi zaten
Psu model de yazarsaniz iyi olur

650
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Corsair spec delta kasasının yanında satılan PSU 650 w
Aynı cızırtı aynı kasa ve psu da bende de var ama tiz bir şekilde ve sürekli değil. Pc ilk açıldığında falan sonra kendiliğinden geçiyor

Aynı cızırtı aynı kasa ve psu da bende de var ama tiz bir şekilde ve sürekli değil. Pc ilk açıldığında falan sonra kendiliğinden geçiyor
Fanından geldiğini düşünerekten çok fazla takmadım ben

Arkadaşlar psu dan cızırtı geliyor ve ardından elektirigi kesiyor ama şartel falan düşmüyor niye böyle oluyor bilmiyorum oyun oynuyorum FIFA mesela işlemci 95 oldumu cızırtı sesi geliyor ve katın tüm elektirigi gidiyor. Biyerde görmüştüm w 1.2 w alınca duzeliyormus biosdan nasıl yapılıyor veya bu sorunu bilen çözebilen birisi varmı PC daha 2 aylık nerdeyse
3 sene önce aynı şey bendede olmuştu 2 3 kez oldu 4. De psu bozuldu zorlamamanı tavsiye ederim

İşlemci 95 derece mi oluyor hocam yani normal değil mi sizce

İşlemci 95 derece mi oluyor hocam yani normal değil mi sizce
hayır işlemci o sevıyede olunca fazla yuk bınınce cızırtı gelıyor ve kapanıyor

Fanından geldiğini düşünerekten çok fazla takmadım ben
reis elektiriği kesiyo

3 sene önce aynı şey bendede olmuştu 2 3 kez oldu 4. De psu bozuldu zorlamamanı tavsiye ederim
itopyaya gonderme kararı aldım

Geri