Arama sonuçları: *

• Users: THE V
  • Order by date
  1. THE V

Öneri F/P alınabilecek bir gamepad

Herhalde param güvende ile alınca geri iade edebiliyorum diye biliyorum
  2. THE V

buna bende katıldığım için tereddütte kalıyorum yardımın ve önerin için çok teşekkürler xbox lara bi bakim
  3. THE V

yok ki adam akıllı temiz araştırdım da bulamadım yani adam akıllı şu mantıklı dediğim bir de garantisi olmayınca tedirgin oluyorum şahsen almak için
  4. THE V

şuan zaten aklımda iki seçenek var biri F710 diğeri Monster pulsar clutch yeni versiyonunda sorunlar giderilmiş arasında sadece 300tl olunca bi yeni nesil ve servise gönderebileceğim bir şey mi olsa diyorum sence dostum
  5. THE V

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır gamepad arayışındayım PC kullanımı için tamamen kararsız kalıyorum. Bir yandan yüksek fiyatlar da adam akıllı XBOX One S alıp uzun süre kullanayım diyorum ancak bir diğer yandan forumları okudukça Logitech G710 yeterli geliyor. Süre sonra heves geçip ara...
  6. THE V

Nvidia DSR Özelliği 60hz Sorunu

Teşekkürler yardımın ve yorumların için dostum
  7. THE V

Çok teşekkür ederim dostum. Bir de şey sorayım önereceğin 3D ayarları veya şunu kesin yap dediğin bir ayar var mı RTX de yeni geçtim de NVIDIA ekran kartına pek bilgim yok.
  8. THE V

Merhaba arkadaşlar; Ben RTX3060 aldım işlemcim ile darboğaz yediği için DSR teknolojisini kullanarak 2K ya çıkarttım ancak şöyle bir şey benim monitörüm normalde 165hz 1080p bir monitör 2K ya çıkartınca 60fps görebiliyorum bunu yükseltme olasılığım var mı?
  9. THE V

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartını Takınca Görüntü Gelmiyor

Dedim sıçtık valla yani bir de forumlarda geziyorum millet şunu dene olmadı geçmiş olsun falan diyor bende de önerdikleri hiç bir şey olmuyor o nedenle kafayı yedim
  10. THE V

Denedim onu da denedim olmadı eski ekran kartınca açılıyor np 1670977569 Sen cansın can adam ya o kadar korktum ki bokluk çıktı diye şimdi taktım televizyona açıldı
  11. THE V

Evet sorunsuz çalışıyor her şey 1670977034 Deneyeyim ancak televizyon 4K değil
  12. THE V

Arkadaşlar merhaba şuan yeni ekran kartımın montajını yaptım ancak hiç bir türlü görüntü alamıyorum eski ekran kartımı takınca sorunsuz çalışıyor yeni yi takınca çalışmıyor yeni olan rtx 3060. Eski driver yüklüdür dedim ddu ile sildim ama yine görüntü gelmedi ne yapmam gerekiyor tavsiye verir...
  13. THE V

22.11.2 sürümüne geçtikten sonra yaşadığım sorunlar

Önce ki driverı kaldırdın mı tamamen
  14. THE V

22.11.2 Güncellemesinden Sonra FPS Sorunları

Bu konuda da bunu tartışıyorduk https://forum.donanimarsivi.com/konu/22-11-2-sueruemuene-gectikten-sonra-yasadigim-sorunlar.656724/
  15. THE V

Geçmiş olsun bir kere daha amd almadığıma şükrettim (yanlış anlaşılmasın marka takıntılı bir insan değilim ama durumlar ortada)
  16. THE V

Geçmiş olsun dostum eski driver a geri dön bu sürümde ki sorunlar da bir aya yeni güncelleme gelir onunla düzelir amd de çoğunlukla öyle oluyor
  17. THE V

Çift Monitör Darboğazı Düşürür Mü?

Arkadaşlar merhaba; Yakın zaman da RTX 3060 aldım uygun fiyata ancak işlemcim ile 1920x1080'de %10'a kadar bir darboğaz gerçekleşiyor ancak darboğaz testlerine baktığımda 2K monitörlerde darboğaz yemiyor araştırdığımda da bu tarz yorumlar gördüm benim merak ettiğimde şu başlıkta dediğim gibi...
  18. THE V

Elraen'in üzerindeki t-shirt ü bulabilecek var mı

Google lens kullansana bi belki çıkar 1670961530 baskın net görünse daha kolaydı :LOL:
  19. THE V

Gitar Çalmaya Elektro ile Başlanır mı?

Öyle bir şey yok benim ki sadece kendi haytalığım o fazla üzerinde durmamamın sebebi
  20. THE V

Gitar Çalmaya Elektro ile Başlanır mı?

21 Yaşındayım 1670960234 Bilgim de şuradan geliyor ilkokuldan beri gitar çalıp bir çok belediye konserlerinde ve cafeler de canlı müzik yapmış biriyim halen öyle keyfi ayda bir arkadaşlar ile falan canlı müziğe çıktığımız cafeler var ek iş olrak biraz daha bizim ki eğlence tabi
Top Bottom