Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartını Takınca Görüntü Gelmiyor

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Arkadaşlar merhaba şuan yeni ekran kartımın montajını yaptım ancak hiç bir türlü görüntü alamıyorum eski ekran kartımı takınca sorunsuz çalışıyor yeni yi takınca çalışmıyor yeni olan rtx 3060. Eski driver yüklüdür dedim ddu ile sildim ama yine görüntü gelmedi ne yapmam gerekiyor tavsiye verir misiniz acil 3 saattir uğraşıyorum. Bu arada fanlar falan çalışıyor anakart herhangi bir hata da vermiyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
güç kablosu takılı dimi göruntu kablosu gpu da

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Arkadaşlar merhaba şuan yeni ekran kartımın montajını yaptım ancak hiç bir türlü görüntü alamıyorum eski ekran kartımı takınca sorunsuz çalışıyor yeni yi takınca çalışmıyor yeni olan rtx 3060. Eski driver yüklüdür dedim ddu ile sildim ama yine görüntü gelmedi ne yapmam gerekiyor tavsiye verir misiniz acil 3 saattir uğraşıyorum. Bu arada fanlar falan çalışıyor anakart herhangi bir hata da vermiyor.
bende bu sorunla karşılaşmıştım 6600xt almıştın görüntü gelmiyordu televizyona taktım görüntü gelmişti
1080 monitör kullandığım için pc ekran kartını 4k olarak ayarlamış ve görüntü gelmiyordu televizyona takıp 1920x1080 yapmıştım olmuştu
belki sendede böyle olmuştur :)

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç kablosu takılı dimi göruntu kablosu gpu da
Evet sorunsuz çalışıyor her şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bu sorunla karşılaşmıştım 6600xt almıştın görüntü gelmiyordu televizyona taktım görüntü gelmişti
1080 monitör kullandığım için pc ekran kartını 4k olarak ayarlamış ve görüntü gelmiyordu televizyona takıp 1920x1080 yapmıştım olmuştu
Deneyeyim ancak televizyon 4K değil

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Baska kablo varmi elinde

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Baska kablo varmi elinde
Denedim onu da denedim olmadı eski ekran kartınca açılıyor np
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen cansın can adam ya o kadar korktum ki bokluk çıktı diye şimdi taktım televizyona açıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
sen cansın can adam ya o kadar korktum ki bokluk çıktı diye şimdi taktım televizyona açıldı
bunu ilk 6500xt aldığımda yaşamıştım iade edip 6600 xt almıştım aslında bu sorun benim için iyi olmuştu, çalıştığına sevindim :)

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
bunu ilk 6500xt aldığımda yaşamıştım iade edip 6600 xt almıştım aslında bu sorun benim için iyi olmuştu, çalıştığına sevindim :)
Dedim sıçtık valla yani bir de forumlarda geziyorum millet şunu dene olmadı geçmiş olsun falan diyor bende de önerdikleri hiç bir şey olmuyor o nedenle kafayı yedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom