S Schatz4x 80+ Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim yamaç 14 Temmuz 2024 #1 Merhaba sistemi yeni topladım ekran kartı olmadan görüntü geliyor ama ekran kartına takınca görüntü alamıyorum kartın ışıkları ve fanları çalışıyor ama görüntü gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba sistemi yeni topladım ekran kartı olmadan görüntü geliyor ama ekran kartına takınca görüntü alamıyorum kartın ışıkları ve fanları çalışıyor ama görüntü gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz
Einstein 80+ Platinum Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 10,686 Dahası Reaksiyon skoru 2,377 Konum İstanbul İsim Eren 14 Temmuz 2024 #14 Schatz4x yazmış: biosu güncelledikten sonra ekran kartından görüntü aldım çok teşekkürler yardımlarınız için Devamı için tıklayın... arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretleyebilirsin. Upvote 0 Downvote
Schatz4x yazmış: biosu güncelledikten sonra ekran kartından görüntü aldım çok teşekkürler yardımlarınız için Devamı için tıklayın... arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretleyebilirsin.