Neler Yeni

Öneri F/P alınabilecek bir gamepad

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır gamepad arayışındayım PC kullanımı için tamamen kararsız kalıyorum. Bir yandan yüksek fiyatlar da adam akıllı XBOX One S alıp uzun süre kullanayım diyorum ancak bir diğer yandan forumları okudukça Logitech G710 yeterli geliyor. Süre sonra heves geçip ara sıra kullanım için yüksek fiyatlar almak istemiyorum o nedenle F/P olarak sizce şuan alınabilecek gamepad önerisinde bulunursanız sevinirim..

(Bütçe normalde yok ancak 1K altı olmasını tercih ederim.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Can
param var dersen kablosuzunu da alabilirsin

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
param var dersen kablosuzunu da alabilirsin
şuan zaten aklımda iki seçenek var biri F710 diğeri Monster pulsar clutch yeni versiyonunda sorunlar giderilmiş arasında sadece 300tl olunca bi yeni nesil ve servise gönderebileceğim bir şey mi olsa diyorum sence dostum

serwintes

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır gamepad arayışındayım PC kullanımı için tamamen kararsız kalıyorum. Bir yandan yüksek fiyatlar da adam akıllı XBOX One S alıp uzun süre kullanayım diyorum ancak bir diğer yandan forumları okudukça Logitech G710 yeterli geliyor. Süre sonra heves geçip ara sıra kullanım için yüksek fiyatlar almak istemiyorum o nedenle F/P olarak sizce şuan alınabilecek gamepad önerisinde bulunursanız sevinirim..

(Bütçe normalde yok ancak 1K altı olmasını tercih ederim.)
kanka logitech iyi güzel ama ikinci el xbox 8.nesil falan alsan fıstık gibi olur benim görüşüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka logitech iyi güzel ama ikinci el xbox 8.nesil falan alsan fıstık gibi olur benim görüşüm
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ksesuar-xbox-8-nesil-gamepad-1063665653/detay mesela bunun gibi

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
yok ki adam akıllı temiz araştırdım da bulamadım yani adam akıllı şu mantıklı dediğim bir de garantisi olmayınca tedirgin oluyorum şahsen almak için

serwintes

80+ Gold
yok ki adam akıllı temiz araştırdım da bulamadım yani adam akıllı şu mantıklı dediğim bir de garantisi olmayınca tedirgin oluyorum şahsen almak için
yani sen bilirsin de şu an f710 fiyatları fazla pahalı ama yılların joysticki ben olsam ikinci el görüp bakarak alırım çünkü f710 600 falan edecek bir ürün değil

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
yani sen bilirsin de şu an f710 fiyatları fazla pahalı ama yılların joysticki ben olsam ikinci el görüp bakarak alırım çünkü f710 600 falan edecek bir ürün değil
buna bende katıldığım için tereddütte kalıyorum yardımın ve önerin için çok teşekkürler xbox lara bi bakim

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom