Hocam herkese en iyi gamepad önerisini yapıyorsunuz peki siz ne kullanıyorsunuz acaba merak etmedim değilBu fiyata en mantıklı seçim Gamepower Force olacaktır. Bütçenizi artırmadığınız sürece diğer gamepad’lere bakmayın, hatta düşünmeyin bile.
Hocam herkese en iyi gamepad önerisini yapıyorsunuz peki siz ne kullanıyorsunuz acaba merak etmedim değil![]()
Maşallah hocam bizde Force ile takılıyoruzTürkiye’de İlk!
Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition
Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum!
Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var
Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça
Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum
- Diavelin
- Cevaplar: 27
- Forum: Direksiyon/Gamepad
elimde bir tane gamepower force var ancak xbox değilde ps tarzı bir kol bakıyordum ondan çakma kollar makul geldi bide oldukca ucuz 2 gündür hemen hemen gamepower force kullanıyorum ilk kez gamepad deneyimliyorum ondan dolayıda olabilir ancak mortal kombat oynadığım zaman analog ile düz sağa gideceğime sağ üste zıplıyorum yada sağ alta eğiliyorum ondan dolayı ps tarzı bir kol almak istedim daha rahat olur diye ama önerebileceğiniz başka ps tarzı kol varsa bakabilirim yada arkadaşın attığı çakma ps4 kolu iyiyse direkt onuda alabilirim sizce ne yapıyımBu fiyata en mantıklı seçim Gamepower Force olacaktır. Bütçenizi artırmadığınız sürece diğer gamepad’lere bakmayın, hatta düşünmeyin bile.
elimde bir tane gamepower force var ancak xbox değilde ps tarzı bir kol bakıyordum ondan çakma kollar makul geldi bide oldukca ucuz 2 gündür hemen hemen gamepower force kullanıyorum ilk kez gamepad deneyimliyorum ondan dolayıda olabilir ancak mortal kombat oynadığım zaman analog ile düz sağa gideceğime sağ üste zıplıyorum yada sağ alta eğiliyorum ondan dolayı ps tarzı bir kol almak istedim daha rahat olur diye ama önerebileceğiniz başka ps tarzı kol varsa bakabilirim yada arkadaşın attığı çakma ps4 kolu iyiyse direkt onuda alabilirim sizce ne yapıyım
şuan min. fiyat 1500tl gözüküyor, indirimi kaçırdığım için şuan bu fiyata almak hala mantıklı mı yoksa olası bir indirim daha imkanı var mı?Bu fiyata en mantıklı seçim Gamepower Force olacaktır. Bütçenizi artırmadığınız sürece diğer gamepad’lere bakmayın, hatta düşünmeyin bile.
şuan min. fiyat 1500tl gözüküyor, indirimi kaçırdığım için şuan bu fiyata almak hala mantıklı mı yoksa olası bir indirim daha imkanı var mı?