F/P Pc için Gamepad önerisi

Çakma Ps kolları almak yerine GamePower Force 1300₺ydi şuan incehesap üzerinden 1500₺ ye satılıyor ek olarak yardımcı olması için @Diavelin Gamepadlere fısıldayan hocamı çağırıyorum işin iyisin o bilir

Bu fiyata en mantıklı seçim Gamepower Force olacaktır. Bütçenizi artırmadığınız sürece diğer gamepad’lere bakmayın, hatta düşünmeyin bile.

Bu fiyata en mantıklı seçim Gamepower Force olacaktır. Bütçenizi artırmadığınız sürece diğer gamepad’lere bakmayın, hatta düşünmeyin bile.
Hocam herkese en iyi gamepad önerisini yapıyorsunuz peki siz ne kullanıyorsunuz acaba merak etmedim değil 🙃

Hocam herkese en iyi gamepad önerisini yapıyorsunuz peki siz ne kullanıyorsunuz acaba merak etmedim değil 🙃

Maşallah hocam bizde Force ile takılıyoruz :D birde son konuma bakıp yardımcı olabilir misiniz acaba bir takım sorunlar yaşıyorum Force ile

elimde bir tane gamepower force var ancak xbox değilde ps tarzı bir kol bakıyordum ondan çakma kollar makul geldi bide oldukca ucuz 2 gündür hemen hemen gamepower force kullanıyorum ilk kez gamepad deneyimliyorum ondan dolayıda olabilir ancak mortal kombat oynadığım zaman analog ile düz sağa gideceğime sağ üste zıplıyorum yada sağ alta eğiliyorum ondan dolayı ps tarzı bir kol almak istedim daha rahat olur diye ama önerebileceğiniz başka ps tarzı kol varsa bakabilirim yada arkadaşın attığı çakma ps4 kolu iyiyse direkt onuda alabilirim sizce ne yapıyım

elimde bir tane gamepower force var ancak xbox değilde ps tarzı bir kol bakıyordum ondan çakma kollar makul geldi bide oldukca ucuz 2 gündür hemen hemen gamepower force kullanıyorum ilk kez gamepad deneyimliyorum ondan dolayıda olabilir ancak mortal kombat oynadığım zaman analog ile düz sağa gideceğime sağ üste zıplıyorum yada sağ alta eğiliyorum ondan dolayı ps tarzı bir kol almak istedim daha rahat olur diye ama önerebileceğiniz başka ps tarzı kol varsa bakabilirim yada arkadaşın attığı çakma ps4 kolu iyiyse direkt onuda alabilirim sizce ne yapıyım

Açıkçası, Gamepower Force haricinde size gösterilen tüm gamepad’lerin hepsi birkaç aya elinizde kalacak türden. Eğer illa simetrik gamepad istiyorum diyorsanız, Fantech Revolver III’e bakabilirsiniz en uygun alınabilecek simetrik gamepad o var. Onun haricinde, bu bütçe altında satılan simetrik gamepad’lerin hepsi için şunu söyleyebilirim: ömürleri kısa ve malzeme kaliteleri çok kötü. Bu yüzden ben, bunun altındaki simetrik gamepad’leri önermiyorum.

şuan min. fiyat 1500tl gözüküyor, indirimi kaçırdığım için şuan bu fiyata almak hala mantıklı mı yoksa olası bir indirim daha imkanı var mı?

şuan min. fiyat 1500tl gözüküyor, indirimi kaçırdığım için şuan bu fiyata almak hala mantıklı mı yoksa olası bir indirim daha imkanı var mı?

Acelen yoksa Kasım indirimleri bir haftaya başlayacak, onu bekle. Ayrıca bu cuma İncehesap Gaming Gecesi indirimlerine de bak; belki orada da fiyat düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,672
Üyeler
183,456
Son üye
EmreBeys
Geri