Arama sonuçları: *

1. E

Amd mi yoksa İntel mi tercih edersiniz

Sistem orda yazdığım gibi olucak ...
  2. E

Suan kıyasladığım ürünler fiyat olarak bir birine denk ... ikincisi iyilik konusunda neye göre ii acıklama lazım ... bilmek istediğim o ... F/P olayında değilim
  3. E

O iki sistem de aynı fiyata denk geliyor .. -100 +100 oynuyor .... dediğinizi anlamadım ..
  4. E

9600kF nin suan ki Fiyatı 1670TL ile 1780 arası bisey ...
  5. E

10. nesil cıkardıklarında tekrar anakartlarda değişim olcak mı suan 1151 (300Series) anakartları kullandırıyorlar ... Yeni bir anakart piyasaya cıkıcak o zaman ....
  6. E

Hangi oyunlarda kıyaslama yaptın yada hangi programlarda bu karsılastırmayı yaptın ... ona göre benimde düsüncelerim netlessin 1 aydır arastırma yapıyorum beynim durmak üzere :)
  7. E

Ay sonunda Gelsede intellerde genelde bir önceki nesil işlemcilerin fiyatları her zaman yenisine oranla daha yüksek oluyor ... yanlıs bilmiyorsam 7700k ile 9700k gibi düsünülürse ?
  8. E

Aynen bu durumu yasıyorum oyunlarda ... bunun için de AMD de tedirginim ve Twich yayınlarında genelde intel sistem ile oyunlar daha akıcı (Mmorpg) FPS ise 2 k da bir birleri ile aynı performansı gösteriyorlar 2 ve 3 fps oynuyor
  9. E

Ekran kartına ram kasa psu ya sahibim benim için suan islemci anakart ve soğutucu gerekli onun için de 4000TL daha cıkabilirim
  10. E

Suan ryzen 5 1600 lü bilgisayara sahibim FPS oyunlarında Cizim lerde pek sorun yasamıyorum lakin MMORPG oyunlarına geldiğinde sanki işlemcim denge kuramıyormus gibi hissediyorum 3600x de de aynısını yapmasından tedirginim
  11. E

AMD secmeni acıklayabilirmisin ? neden amd secmeliyim ...
  12. E

Bütce konusunda takıntılı değilim bu iki sistemi alabilicek kadar bütcem var sadece ikisi arasında hangisi daha tatmin edici onu bilmek istiyorum .. dediğim gibi mmorpg oyunlarında daha AMD kullanan birine denk gelmedim .. cizim konusuna gelince bir birlerine ne kadar etki ediyorlar onu tam...
  13. E

Fiyat Performans olarak bakmıyorum Güvenilir performans istiyorum ...
  14. E

Ryzen5 3600x işlemci Gigabyte X470 Anakart Corsair 2x8 (16) bellek Gigabyte rtx2070s ekran kartı 700w Psu intel i5 9600kf işlemci gigabyte z390 anakart Corsair 2x8 (16) bellek Gigabyte rtx2070s ekran kartı 700w PSu Yukurıda yazdığım iki sistemi OC olarak kullanıcam ...
  15. E

Yardım R5 1600'den R5 3600X'e geçiş

Birde suan ki bilgisayarim yani Ryzen 5 1600 prim b350 plus 16 gb ram rtx 2070 super .. Cinebench denemesi yaptigimda (darbogaz oluyor sanirim) tam testi bitirmeden pc kendini resetliyor .. sebebi ne olabilir
  16. E

Bilgiler için sagolun en kısa zamanda 3600x sipariş edicem ozaman
  17. E

Ben mmorpg oyunu oynuyorum blade and soul . Mmorpg optimuze sorunu var evet ama genelde takilmadan duzgun akıcı bir oyun oynamak istiyorum ve genelde baktıgımda ya intel K serisi oc icin yada Ryzen X serisi kullaniyorlar o yuzden X serisi istiyorum 1 2 tık olması bile benim acimdan iyi olur...
  18. E

Bazı alanlara sordugum zaman genelde b350 ile 3600x icin tamm performans alamazsın 3600x i 2600x gibi kullanirsin dediler. Ne kadar dogru ne kadarı yanlıs onu ogrenmek istiyorum yani
  19. E

Suan elimde ryzen5 1600 Asus prime b350 plus+ Ilk olarak islemciyi R5 3600x alıcam ama anakat sorunu yasar mıyım? Beni 3~4 ay idare etse daha sonra Anakarti b450 ile degistirecem Mantıklı mıdır Tavsiye bekliyorum
Geri