Amd mi yoksa İntel mi tercih edersiniz

EmrNllr

80+
Reaksiyon skoru
9
Ryzen5 3600x işlemci
Gigabyte X470 Anakart
Corsair 2x8 (16) bellek
Gigabyte rtx2070s ekran kartı
700w Psu

intel i5 9600kf işlemci
gigabyte z390 anakart
Corsair 2x8 (16) bellek
700w PSu

Yukurıda yazdığım iki sistemi OC olarak kullanıcam ...
Yoğunlukla MMORPG oyunları oynuyorum (Blade and Soul , Black Desert online ) gibi
Birde NX12 ve SolidWorks gibi cizim programları kullanıyorum ....
Twich yayınlarında genellikle intel kullanıyorlar ... performans karsılastırmalarında ise Ryzen coklu cekirdek performansı yüksek gözüküyor..
Hangisinden daha iyi performans alırım ....Önerilerinizi Tatmin edici sekilde yazarsanız sevinirim

Amd tek oyun olsa Intel seçilebilirdi

Ryzen5 3600x işlemci
Gigabyte X470 Anakart
Corsair 2x8 (16) bellek
700w Psu

intel i5 9600kf işlemci
gigabyte z390 anakart
Corsair 2x8 (16) bellek
700w PSu

Yoğunlukla MMORPG oyunları oynuyorum (Blade and Soul , Black Desert online ) gibi
Twich yayınlarında genellikle intel kullanıyorlar ... performans karsılastırmalarında ise Ryzen coklu cekirdek performansı yüksek gözüküyor..
Hangisinden daha iyi performans alırım ....Önerilerinizi Tatmin edici sekilde yazarsanız sevinirim
amd

Tabi ki 9600K ikisi arasından.

Ryzen5 3600x işlemci
Gigabyte X470 Anakart
Corsair 2x8 (16) bellek
700w Psu

intel i5 9600kf işlemci
gigabyte z390 anakart
Corsair 2x8 (16) bellek
700w PSu

Çizimlerin çekirdek gereksinimini ve sanal çekirdek kullanıp kullanmadığını da bilmek gerek ve bütçenizin ne olduğunu ayrıca indirimleri ve fiyatların hafiflemesini bekleyin.

Amd.

AMD seçerdim

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Çizimlerin çekirdek gereksinimini ve sanal çekirdek kullanıp kullanmadığını da bilmek gerek ve bütçenizin ne olduğunu ayrıca indirimleri ve fiyatların hafiflemesini bekleyin.
Bütce konusunda takıntılı değilim bu iki sistemi alabilicek kadar bütcem var sadece ikisi arasında hangisi daha tatmin edici onu bilmek istiyorum ..
dediğim gibi mmorpg oyunlarında daha AMD kullanan birine denk gelmedim .. cizim konusuna gelince bir birlerine ne kadar etki ediyorlar onu tam anlamı ile anlayamıyorum Zaten cizim için ayrı bir işlemci grubu var ... bildiğim kadarı ile

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Bir dk konu MMORPG ise orada iş değişir. :) 9600K'yı almalısın.

Geri