Arama sonuçları: *

1. W

5000TL 40GB RAM Samsung 980 PRO 500GB RX 470 ve GTX 970 Çift Ekran Kartı

Ekran kartsız bu parayı eder parçalasan.Ekran kartları sorunlu olduğu için değmez.
  2. W

Papara card kargo ücreti varmı

Ücret yok fakat kuryeler dandik.Bana aktifkurye diye bir yerden gelecekti.Aradığı gün evde değildim.Şubeden gelip al dedi 3 hafta boyunca telefonları açmadılar.Şubeye gittim yoklar.Bir gün aklıma geldi aradım şansıma açtılar şubedelermiş gittim 15 dakikada zor buldu kartı..
  3. W

1070 vs rx 6500xt kararsızlığı

580ini satıp 1070e geçmen mantıklı ama ben olsam işlemcim vs darboğaz yapmıyorsa biraz para biriktirip daha iyi bir kart almaya çalışmak olurdu.Örneği 1660s 2060 gibi 5000 5500e 2. eli bulunabilen kart alabilirsin.
  4. W

Laptoptan Pc’ye Geçilir Mi?

Hep sabit bir yerdeysen üniversiteye vs gitmeyeceksen mantıklı hocam satarsın hazır sistem alırsın devam edersin ama üniversiteye gideceksen laptopla işin varsa tabii ki değiştirme
  5. W

Antalyaya gelecek kargo Adanadan yola çıkıp neden Ankaraya gidiyor ?

Toplama merkezine gidip oradan diğer illere dağılıyor çoğu zaman
  6. W

R7 5800X & RTX 3070 sistem nasıl?

Sistem kendi isteklerinize göre toplandığı için fiyat yüksek olmuş.Hazır sistemlerde 3070ti'li bir sistem bulup özelleştirmeyle yakın bir sistem daha uyguna toplanabilir
  7. W

Sistemimi ucuza mı satmış olurum?

Normal fiyat.Üstüne satilması uzun sürer
  8. W

anakart PCIE öğrenme

Anakartının sitesinden görebilirsin.Buyur resimi
  9. W

Bilgisayar Toplamaya Başladım Sıfırdan Fazla Pahalı Olmasın Yardım Edermisiniz?

Şu dönemde hazır sistem beklenir.Şimdi o paraya en fazla 1650'lili sistem toplayabilirsin.Ama hazır sistem beklersen 3050 bile denk gelebilir
  10. W

1050 ti'li laptopum zula da bile kasıyor neden?

Sıcaklık sorunu görünmüyor resimde.Sanırım yazılımsal bir sorun var ndivia denetim masasındaki ayarlarına baktın mı ?
Top Bottom