Neler Yeni

Bilgisayar Toplamaya Başladım Sıfırdan Fazla Pahalı Olmasın Yardım Edermisiniz?

yts king

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
guest6363
Yani şöyle Deyeyim fazla ucuzda olmasın grafik oyunları oynicam en az 16gb ram gaming pc dizcem

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
sıfırdan toplamak mı hazır sistem mi daha uyguna geliyor. ben de düşünüyorum da

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Hazır sistem beklemek daha mantıklı olabilir bende toplamaya başlıyordum anakartı aldıktan sonra vazgeçtim hazır sistemle GTX 1650 gelen fiyata ben 5600g topluyor olurdum saçma oluyor.

wanheda41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serkan Yiğit
Şu dönemde hazır sistem beklenir.Şimdi o paraya en fazla 1650'lili sistem toplayabilirsin.Ama hazır sistem beklersen 3050 bile denk gelebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Şalci
Yani şöyle Deyeyim fazla ucuzda olmasın grafik oyunları oynicam en az 16gb ram gaming pc dizcem
Kanka sana tavsiyem trendoyl hiç bakma n11 fln çünkü oradaki öç genellikle 8 GB ve 1600 MHz yani PSU fln baya düşük bende şuan PC topliyacagim benimde butcem o kadar sana tavsiyem ya donanım arşivi ürünlerini bekle veya İncehesap a gir orada hazır sistemlere tıkla gözüne kestirdiği varsa tıklayıp ne kadar kasaya ayridigin bütçe varda ona göre eklemeler yap kalan paraylada itopyadan monitör al

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
Hocam kampanyaları vs. bekle diğer türlü bu fiyata güzel bir şey zor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Vaktin varsa bekle güzel kampanyalar oluyor, yoksa hemen al hersey yukseliyor çünkü

yts king

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
guest6363
hazır sistem bekleme daha mantıklı gibi
sanki onlarda kazık gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sana tavsiyem trendoyl hiç bakma n11 fln çünkü oradaki öç genellikle 8 GB ve 1600 MHz yani PSU fln baya düşük bende şuan PC topliyacagim benimde butcem o kadar sana tavsiyem ya donanım arşivi ürünlerini bekle veya İncehesap a gir orada hazır sistemlere tıkla gözüne kestirdiği varsa tıklayıp ne kadar kasaya ayridigin bütçe varda ona göre eklemeler yap kalan paraylada itopyadan monitör al
itopya güvenilir mi??

Top Bottom