tabii ki kasa ve sıvı soğutma dan düşerim biraz istersenfiyatı bi tık indirsek olurmu
Sistem toplamayı bilmiyorsan ve güvendiğin bir yer yoksa hazır sistem alabilirsin (benzer özellikte aynı fiyata)hocam toplam 58.704 ediyor mesela valoda kaç fps verir bu sistem ve bu sistemi nerde toplayıp alacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide mesela bunu hava soğutma ile yapsak daha iyi sıcaklık değeri verirmi hocam
Soğutucu bu olsunfiyatı bi tık indirsek olurmu
Bencede fbsler havada uçar o cl38 ram neydi ya şok oldum onu görünce biz bilgisayar yerine ne aliyoz acaba
Hocam her şeyden iyi seçmişsiniz kasaya gelince ne oldu ? Bu fiyata bu kasa yakışmaz
EfendimMesaj otomatik birleştirildi:
kürşat hocam alttaki sistem nasıl alınır mıSistem toplamayı bilmiyorsan ve güvendiğin bir yer yoksa hazır sistem alabilirsin (benzer özellikte aynı fiyata)
Örneğin https://www.gaming.gen.tr/urun/2150...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu sistemdeki ekran kartının 2 bin TL para iadesi var bayağı uyguna geliyor.
TEKNOSEYIR-TS2 / AMD Ryzen 7 7700X / ASUS GeForce ROG STRIX RTX 4080 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar / Diablo IV GeForce RTX 40 Bundle - Gaming.Gen.TR
TEKNOSEYIR-TS2 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4080 ekran kartı ve AMD Ryzen 7 7700X işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trNOVA-4080 / INTEL i7-12700 / ASUS GeForce ROG STRIX RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar / Diablo IV GeForce RTX 40 Bundle
NOVA-4080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4080 ekran kartı ve INTEL Core i7-13700K işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam nova 4080 adlı sisteme hava soğutma takmak istesek ne takabiliriz bide xpg yerinede nzxt kraken 240mm takılabilirmi performansı etkilermiSistem toplamayı bilmiyorsan ve güvendiğin bir yer yoksa hazır sistem alabilirsin (benzer özellikte aynı fiyata)
Örneğin https://www.gaming.gen.tr/urun/2150...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu sistemdeki ekran kartının 2 bin TL para iadesi var bayağı uyguna geliyor.
TEKNOSEYIR-TS2 / AMD Ryzen 7 7700X / ASUS GeForce ROG STRIX RTX 4080 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar / Diablo IV GeForce RTX 40 Bundle - Gaming.Gen.TR
TEKNOSEYIR-TS2 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4080 ekran kartı ve AMD Ryzen 7 7700X işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trNOVA-4080 / INTEL i7-12700 / ASUS GeForce ROG STRIX RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar / Diablo IV GeForce RTX 40 Bundle
NOVA-4080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4080 ekran kartı ve INTEL Core i7-13700K işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam sizin hava soğutma fetişiniz mi var, bu işlemcilerde sıvı soğutma kullanmak mecburi gibi bir şeyhocam nova 4080 adlı sisteme hava soğutma takmak istesek ne takabiliriz bide xpg yerinede nzxt kraken 240mm takılabilirmi performansı etkilermi
Kapalı devre sıvı soğutmalarda korkucak bir şey yok dostum, o işlemciler fazla güçlü hava soğutmayla soğutamazsın.sayılır sıvı soğutmaya güvenemiyorum hocam
senin bildigin bi sistem varmı hocamKapalı devre sıvı soğutmalarda korkucak bir şey yok dostum, o işlemciler fazla güçlü hava soğutmayla soğutamazsın.
Sistemler arasından en pahalısını seçmişsin de diğerleriyle aynı sayılır ben olsam Ryzen işlemcili olanlara bakardım. Hangi parçadan ne kadar para iadesi geleceğine buradan bakabilirsin ayrıca https://promotion.asus.com/tr/tr/23q2-tuf-gaming-cashback
O 3'ü gayet iyi ama onların arasından işlemcisi AMD olanları özelleştirmeni öneririm. RAM sayısını 2'ye yükseltmen lazım, sıvı soğutma değiştirilebilir. Kasa değiştirilebilir.senin bildigin bi sistem varmı hocam