Açıkçası Yapay Zeka İle Görsel Veya İşitsel İçerikler De Üretiyorum Hocam Arada Sırada Ondan Dolayı Nvidia..
Ayrıca DLSS Açıp Ekran Kartını Boş Vitese Takmak Çok Güzel Oluyor Önceden Deneyimlediğim Kadarıyla..
İşte Olay Orada Yazen Yapey Zekayı Kullanmayacak Olsam Dediğin Doğru Olabilir Ki Keza Benim Baktığımda Bazılarında AMD Bazılarında Nvidia Öndeydi Ortalamaya Vurduğunda Eşit Gibi Bişeyler Ama RT+DLSS+FG Yaptığında AMD 50FPS Alıyorsa NVidia 110 Falan Görüyor Benim Gördüğüm İncelemelerde Vsr..
Keza Başka Bir Etmen, Ben AMD Rx550 Kullanıyorum Dakka Başı Sıkıntı Çıkarıyor, Bizim Arkadaşın PC'si Vardı AMD Sistem Orda Da Sıkıntıdan Geçilmiyordu, Bizim Pc Vardı Arkadaşlarla Ortak Bağlanıp Sunucu Gibi Kullandığımız (Zengin Arkadaşlar Sağ olsun Fon Sağlayanlardı PC İçin) Onda Da AMD GPU Vardı Ki Onda Da Sürekli Sıkıntıdan Kullanamıyorduk Ne Zaman Ncidia Kullanılmaya Başlandı Dert Tasa Kalmadı Birazda Bundan Ötürü İstiyorum Nvidia'yı
Ayrıca 4070 Super Değil 4070 Ti Süper Olacaktı Ama Önemli Değil Aynı Tasa Gibi Bir Durum Var Orada Da..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Neredeyse Herkes Dikkat Etmesede İncelemelerde Dikkat Ettiğim Üzere Çözünürlük Yada GPU Performansını Çok Fazla Tüketip Kullanan, İhtiyaç Duyan İşlemlerde Nvidia Performans Stabilitesini AMD'ye Nazaran Daha İyi Koruyabiliyor.. Yani 2K Daki Görüntü İle 4K'daki Görüntüyü İzlerken AMD'de Anlık Olarak 70'den 30'a 40-/-50'ye Çakıldığını Gördüm Ama Nvidia Kısmında Bu Düşüş Yok Gibi Bİşey.. Hea Yine Oluyor Ama AMD'de Yarı Yarıyaysa Nvidia'da 3/1'i Kadar Falan.. AMD'de 100'den 50'ye Düşüyorsa Nvidia'da 100'den 75'e Falan Gibi Yada Düşüşlerin Sıkılığı Az.. AMD'nin Yüksek Performans İsteminde Stabilitesini Çok Da İyi Yapamadığını Göstermekte.. Elbette Kullanılan Sistemin Önemi Var Ama İzlediklerimin Neredeyse Hepsinde Nvidia Stabili Daha İyiydi Sadece 1-/-2 Tanesinde Ufaktan Sıkıntılar Gördüm O Kadar.
Selam, bu sistemi ara ara oyun oynamak için ve işim için geçen yıl 18 Temmuz 2023'de almıştım. Şuan temelli olarak yurt dışına taşındığım için sistemimi satıyorum. Yanımda götürme gibi bir imkanım yok. Donanım Bilgileri: İşlemci: AMD Ryzen 7...
Selam, bu sistemi ara ara oyun oynamak için ve işim için geçen yıl 18 Temmuz 2023'de almıştım. Şuan temelli olarak yurt dışına taşındığım için sistemimi satıyorum. Yanımda götürme gibi bir imkanım yok. Donanım Bilgileri: İşlemci: AMD Ryzen 7...