CARNAGE-4090 sistem tavsiyesidir. MSI RTX 4090 ekran kartı ve AMD Ryzen 9 9950X ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
CARNAGE-4090 sistem tavsiyesidir. MSI RTX 4090 ekran kartı ve AMD Ryzen 9 9950X ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Uzun süredir bu konu için araştırma yapıyorum. Bir çok post okudum ancak henüz kararsız olduğum noktalar var. Beğendiğim hazır sistemler oldu, hazır sistemleri değiştirdiğim oldu, baştan sistem dizdiğim oldu ancak çok pahalı olduğu için düzgün bir seçim yapmak ve kazıklanmamak istiyorum.
80k-100k arasında 4080'li ya da 4090'lı pc almak istiyorum. PC parçalarını seçerken sırf almak için almak istemiyorum. Misal ille de 4090 alacağıma kaliteli bir 4080, SSD ve RAM falan tercih ederim. İşlemci olarak Ryzen 7800x3D'nin ne kadar güzel bir işlemci olduğundan haberdarım ancak yazılım için de kullanacağımdan biraz daha araştırdım ve bu işlemcinin iş yapmak için düşük performanslı olabildiğini gördüm. İş için de kullanacağımdan sanırım intel benim için daha uygun bir seçenek oluyor. Kasa olarak NZXT H9 Elite Black ürününü çok beğendim. İsteklerimi az çok aktarabildiğimi düşünüyorum. Fikir vermesi açısından beğendiğim hazır sistemleri ve kendi topladığım sistemi de sizlerle paylaşayım.
hocam 2. sini alma bence 100k verip 6000mhz lik anakart almak bence guzel olmaz. bir de hepsini ayni siteden toplamaman daha iyi olur cunku arada cok buyuk fiyat farki olusuyor ve sizin dediginiz gibi dayaniklilikla alakali hicbir fark yok. sadece serbest piyasadan dolayi isteyen istedigini yaziyor. itopya da 30k ya anca 3060 toplayabiliyorsunuz mesela
hocam 2. sini alma bence 100k verip 6000mhz lik anakart almak bence guzel olmaz. bir de hepsini ayni siteden toplamaman daha iyi olur cunku arada cok buyuk fiyat farki olusuyor ve sizin dediginiz gibi dayaniklilikla alakali hicbir fark yok. sadece serbest piyasadan dolayi isteyen istedigini yaziyor. itopya da 30k ya anca 3060 toplayabiliyorsunuz mesela
Kesinlikle katılıyorum. O anakart geleceğe yatırım için kötü bir tercih olacaktı. Tek tek parça hesabı da yaptım ama çok büyük fiyatlar oynamıyordu. Şu PC'yi biraz özelleştirdim ve satın aldım. Umarım dediğiniz gibi dayanıklılıkla alakalı bir şeyler yoktur ve uzun bir süre 4090 Ventus modeli beni üzmez
AMD Ryzen 9 7950X 4.5 GHz AM5 80 MB Cache 170 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6000C30) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 9 7950X 4.5 GHz AM5 80 MB Cache 170 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6000C30) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun