ankarayı merak etmişlerdirKargo firmalarının bilmediğim bir zorunlulukları mı var yolu uzatmaları için?
oradan da kargo alıyor ya haniKargo firmalarının bilmediğim bir zorunlulukları mı var yolu uzatmaları için?
benim yurt dışındaki kargo da almanyadan hollandaya gondermisKargo firmalarının bilmediğim bir zorunlulukları mı var yolu uzatmaları için?
#freekargo Kargo şirketlerini serbest bırakın onlarda canlı bazı kargo saçmalıkları işte hocam fazladan dolaştığı zaman bende anlamıyorum ama bir açıklaması vardır.Haklısın saygı duymamız gerekirdi.
Hepsiburada çalışanı ile mi görüşüyorum. Bana teslim tarihi bugün diyip evde oturtuyorlar oradan Ankaraya gonderip yarın teslim edicez diyorlar.oradan da kargo alıyor ya hani
Firmaya yazdım açıklama yapamadılar#freekargo Kargo şirketlerini serbest bırakın onlarda canlı bazı kargo saçmalıkları işte hocam fazladan dolaştığı zaman bende anlamıyorum ama bir açıklaması vardır.
Aktarma merkezi ile ilgilidir.Kargo firmalarının bilmediğim bir zorunlulukları mı var yolu uzatmaları için?