Arama sonuçları: *

1. F

Sürekli crash ve mavi ekran.

Arkadaşlar steam pubg oynuyorum işlemcimi bugün aldım önceki işlemcimde hiçbir sorun yaşamazken bu işlemcide sürekli mavi ekran ve crush yiyorum lütfen yardım edin kafayı yicem
  2. F

R5 5600 çok ısınıyor

R5 5600 yeni aldım biostan hızını 3.5a sabitledim ama pubgde 82-84 dereceleri görüyor voltaj değerini ayarlayamadım ne yapmalyım
  3. F

Gençer gamingden bulduğum uygun fiyatlı bu sistem alınır mı?

sistem güzel fakat işlemciyi 5600 yapmanı ve psuyu da fsp seçmeni öneririm bütçen varsa
  4. F

TRAY İşlemci alınır mı AMD

kardeşim ben araştırdım iyice tray işlemciler ithatalçı garantili oluyor yani amd kapsamında herhangi bir garantin olmuyor.
  5. F

onlar benim için önemsiz ama amd tarafından garantisi yok deniyor.
  6. F

Ryzen 5 5600 alacağım fakat stok soğutucusunun yetersiz olduğunu öğrendiğimden dolayı tray alıp kule tipi soğutucu almak istiyorum, Tray işlemcilerin amd tarafından garantisi oluyor mu ? Almalı mıyım?
  7. F

N11den HDD aldım fakat garanti süreci gözükmüyor

https://www.n11.com/urun/seagate-barracuda-st1000dm010-35-1-tb-7200-rpm-sata-3-hdd-673305?magaza=firstteknoloji Bu hard diski aldım distribütor garantili yazıyor. Fakat seagate'in sitesine girdiğimde ise garanti süresi gözükmüyor satıcıyla iletişime geçiniz yazıyor. Hard diski de takar takmaz...
  8. F

2500TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Oyuncu veya ofis koltuğu önerisi lazım 2500e bir tek rebelx bulabildim tavsiyeleriniz nelerdir
  9. F

R5 4500 + 2060 Kasmaya başladı

r5 4500 + 2060 + 16gb ram var fakat raftta bile fpsim 50-60lara kadar düşüyor grafik ayarım ne olursa olsun hiç değişmiyor valorantta da aynı şekilde.
  10. F

Bilgisayarıma birisi girmiş olabilir mi?

Dün steam hesabıma rusya bölgesinden birisi giriş yapıp steame bilet göndermiş, rusça bir şekilde ''hesabı kara para aklamak için kullanıyorum ve csde de hile kullanıyorum'' yazmış. Bu yüzden steamden 15 yıl topluluk kısıtlaması yedim chromeda tiktok hesabım açıktı sadece onun da profil resmini...
  11. F

Fifa 17 Yolculuk Modunda Altyazı Çıkmıyor

Bu sorunu nasıl çözebilirim başlıkta belirttim
  12. F

GIGABYTE G24F-2 ALINIR MI?

gigabyte'da ss ips knk :D
  13. F

GIGABYTE G24F-2 ALINIR MI?

kanka ne saçmalıyosun gigabytedan iyi panel falan kullanmıyor kulaktan duyma bilgiyle konuşmayın, o panel olsa 280hz monitörü nasıl o fiyata satsınlar :D
  14. F

Steam indirme hızımı anlayamıyorum

Steamda bi şey indirirken bu şekilde 50mb/s gözüküyor fakat çok yavaş iniyor sebebi nedir?
  15. F

Mpow Air Se aldım ekolayzer ayarı nasıl yapabilirim

asus realtek üzerinden bass ayarını sıfıra aldım düzeldi
  16. F

NVIDIA G-SYNC olmayan monitörde G-SYNC açtım!

DP ile bağlaman gerekli.
  17. F

Öneri Kablolu Gaming Kulaklık Önerisi

mpow air se önerebilirim
  18. F

GİGABYTE G24F-2 ölü piksel

peki hocam gigabyte yetkili servisine garantiye göndersem değişim yaparlar mı orda
  19. F

evet ben de tam olarak bu yüzden iade etmek istemiyorum, 3 adet olduğu için değişim kabul ederler umarım :)
  20. F

2si köşede görmek imkansız fakat birisi tam ortanın 3-4cm üzerinde
Top Bottom