Neler Yeni

GİGABYTE G24F-2 ölü piksel

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
monitörümde 3 adet ölü piksel çıktı ama şu an tam 1000tl zam geldi iade etmeli miyim, 2si köşede gözükmüyor birisi ortada, ilerde çoğalırsa garanti kabul ediyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopyadan aldım değişim kabul ediyorlar mı?
şans işi hocam çok kaliteli monitör verdiği hissiyat renk kalitesi tarif edilemez , iade veya değişim talebinde bulunun

Livaković

80+ Silver
evet ben de tam olarak bu yüzden iade etmek istemiyorum, 3 adet olduğu için değişim kabul ederler umarım :)
3 ölü piksel olması bazen yetmiyor markalar yıldırıcı politikalar izliyorlar 3 ölü piksel markalara göre normalde ayıplı geçiyor ama onun içinde 3 ölü piksel bitişik olmalı gibi bazı prosedürler uyguluyorlar çoğu markada 3 ölü piksel kusurlu olarak geçiyor itopya değişim yapmaz oraya boşu boşuna göndermeyin onu söyliyeyim iade alırlar değişim talebinizi en kötü servise getirirsiniz panel değişimi yada değişim yaparlar

Not:bu markaların uydurduğu yasalar bunlar doğru bilgiler değil yıldırma politikası normalde 1 ölü piksel bile kusurdur yok bitişil olmalıydı yok bu kadar büyük olmalıydı yok öyle bir şey

fguler17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ferdi Güler
3 ölü piksel olması bazen yetmiyor markalar yıldırıcı politikalar izliyorlar 3 ölü piksel markalara göre normalde ayıplı geçiyor ama onun içinde 3 ölü piksel bitişik olmalı gibi bazı prosedürler uyguluyorlar çoğu markada 3 ölü piksel kusurlu olarak geçiyor itopya değişim yapmaz oraya boşu boşuna göndermeyin onu söyliyeyim iade alırlar değişim talebinizi en kötü servise getirirsiniz panel değişimi yada değişim yaparlar

Not:bu markaların uydurduğu yasalar bunlar doğru bilgiler değil yıldırma politikası normalde 1 ölü piksel bile kusurdur yok bitişil olmalıydı yok bu kadar büyük olmalıydı yok öyle bir şey
peki hocam gigabyte yetkili servisine garantiye göndersem değişim yaparlar mı orda

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
hayri ceylan
Bazı firmalar 5 ölü piksel altını kabul etmiyor diye biliyorum. Gigabyte bu şekilde mi bilmiyorum. Satın aldığın yerin müşteri hizmetleri varsa bence ara bir sor. Ölü piksel var değişim istiyorum ne yapmam gerekir vs vs

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Hocam aynı mönitörü itopyadan aldım ölü piksel fln çıkmadı şans işi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emin Aşcı
bende bu monitoru satın adlım ama bazen monıtor açıkken ışığını kapatıyor ve 3 snde bir ışık patlatıp siyah ekran oluyor. fişten cıkarıp tekrar takınca düzeliyor sebebi nedir?

Livaković

80+ Silver
bende bu monitoru satın adlım ama bazen monıtor açıkken ışığını kapatıyor ve 3 snde bir ışık patlatıp siyah ekran oluyor. fişten cıkarıp tekrar takınca düzeliyor sebebi nedir?
konu açın
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hocam gigabyte yetkili servisine garantiye göndersem değişim yaparlar mı orda
Panel değişirler 5 ölü piksel altını genelde kabul etmiyorlar tamiri kabul ederseniz panel değişirler değişime kolay kolay gitmezler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,720
Üyeler
166,073
Son üye
Kushpot
Top Bottom