Ölü pikseli kendiniz yapmanız biraz zor açıkçası, bu tarz durumlar zaten olabiliyor garip karşılayacaklarını sanmıyorum. İade yerine değişim isteyin eğer monitörden memnun iseniz.orda test ettirerek aldığımız için siz yapmışsınızdır diyerek iade kabul etmezler diye korkuyom acaba monitörü beğenmedim bahanesiylemi iade etmeye çalışsam
dünden beri siliyorum geçmiyo zaten yeşil ışık bildiğiniz parlıyorKomik gelecek ama, macro kamera ile çekilen ya da yakın odak çekimlerde toz tanecikleri ölü piksel gibi görünebiliyor, ölü piksel dediğiniz yeri yumuşak bir bez ile silip tekrar deneyebilirmisiniz rica etsem.
hocam monitör güzel hz i olsun hdr özelliği falan var ancak hem ölü pikselli hem asansörü yok hemde hoparlörü yok direkt iade edebilirsem internetten aoc 24g4x alıcamÖlü pikseli kendiniz yapmanız biraz zor açıkçası, bu tarz durumlar zaten olabiliyor garip karşılayacaklarını sanmıyorum. İade yerine değişim isteyin eğer monitörden memnun iseniz.
bendede bu monütörün bir üst modeli var pivot olanı ama monütör olarak mükemmel HDR oyun modunu felan cok iyievet bende ondan korkuyorum zaten