onlar benim için önemsiz ama amd tarafından garantisi yok deniyor.Alınır sadece fan kutu yok bunlar da önemsiz şeyler
Alakası yok işlemci'de zaten kolay bozulan bir şey değil garanti olsa da işin olmazonlar benim için önemsiz ama amd tarafından garantisi yok deniyor.
Nasıl yok hocam siteye girince bile kutulu yada tray seçeneği var garanti için kim dediyse iyi sallamışonlar benim için önemsiz ama amd tarafından garantisi yok deniyor.
denemeden işlemci alınır mı? bozulma ihtimali gerçekten cokmu az?Alakası yok işlemci'de zaten kolay bozulan bir şey değil garanti olsa da işin olmaz
kardeşim ben araştırdım iyice tray işlemciler ithatalçı garantili oluyor yani amd kapsamında herhangi bir garantin olmuyor.Nasıl yok hocam siteye girince bile kutulu yada tray seçeneği var garanti için kim dediyse iyi sallamış
Aldığın site saçma bir site değilse sorun olmaz alabilirsiniz. Diğer arkadaşın dediği gibi işlemciler kolay kolay bozulmaz, 5000 serisi işlemciler ısıya dahi dayanıklıdır yanma gibi bir durum olmaz.kardeşim ben araştırdım iyice tray işlemciler ithatalçı garantili oluyor yani amd kapsamında herhangi bir garantin olmuyor.