Arama sonuçları: *

1. adamjohntv

Gigabyte B550 Aorus PRO vs MSİ B550 Gaming Edge

VRM demek istedim. aorus pro ac mantık geliyor bana. hani olsaki şuan 5. nesil bir am4 çıkacak bunada uyumlu olma durumu var o zaman vrm ler çok önemli denirde şuankilerde neredeyse hepsi çok iyi bu konuda.
  2. adamjohntv

Gigabyte B550 Aorus PRO vs MSİ B550 Gaming Edge

başlıktaki iki kart arasından aorusu tercih ederdim ac modelide mevcut. ac modelinde ram slotlarında da metal zırh var. usb slotu fazla (benim için önemli direk 4 slot dolacağından). fazkadan 1 tane x16 girişi var. vRam olarak 2-3 derece fark var aralarında. zaten 3700x kullanacağından derece...
  3. adamjohntv

RX 5700 XT Aorus alınır mı?

sizce 300-400 daha verilebilirse 2070s almak daha iyi olmazmıydı acaba?
  4. adamjohntv

Oyunlarda 100 Fps Üstü Ekran Kartı

ikinci el iyi bir araştırma ve tabii ki sabırla güzel kartlar bulunabilir. ama illa fps yüksek tutmak istiyorsan o ram i 8 yapmak zorundasın. ben sistem almıştım kız arkadaşıma bende laptop vardı. laptopta 16 sistemde 8 ram vardı. ben laptobu ona verdim sisteme ben geçtim. 16 dan 8 e geçmenin...
  5. adamjohntv

Rx 570 vs 480

ben tercihimi 480 den yana kullanırdım.
  6. adamjohntv

elgato kullananlar bakabilir mi?

merhaba arkadaşlar. sistemim gtx 1660 ti ve amd r5 2600 16gb. kendimce keyif niyetli yayın açıyorum. yayınlarımda şuanlık sorun yaşamıyorum. bazen tabi sistemde fps düşmeleri oluyor oyunun istediği grafik isteklerinden kaynaklı. elgato'nun hd60 pro tarzı capture kartlarından almak istiyorum. tek...
  7. adamjohntv

Rx 580 & R5 3600 Yayın Performansı

ayrıca 2600 var bende sorunsuz 720p yapıyorum. internetimden kaynaklı oda. laptopta i7 7700hq 1070 ile 1080p yayın da yaptım internetin iyi olduğu yerde.
  8. adamjohntv

Rx 580 & R5 3600 Yayın Performansı

her türlü yayın yapabilirsin. zaten yeni başlayan biri olacaksın büyük ihtimalle. 3600 her türlü işini görür. ister erkan kartı ister de işlemci üzerinden yayın yapabilirsin. ama ram 16 şart. oyunlar 8 gb de sorun yaşarken arkada obs gibi bir programın çalışması arada droba sebebiyet veriyor...
Top Bottom