Gigabyte B550 Aorus PRO vs MSİ B550 Gaming Edge

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ztreon

80+
Reaksiyon skoru
80
Dostlar sizce hangisi daha iyidir? 3700X ile kullanacagim.

MPG B550 GAMING EDGE WIFI daha iyi bir model, VRM olarak daha iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Aslinda B550-F e butcem yetiyor sizce bu uc anakarttan hangisini almaliyim?

VRM olarak MPG B550 GAMING EDGE WIFI daha iyi. ROG STRIX B550-F GAMING'in de 1 tane ARGB girişi var, çok büyük bir eksiklik bana göre.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Şimdi burda ince bi çizgi var. Tam bilgimiz yok VRM hakkında. X570-F ile aynı ise Gaming Edge alınır. Ama yeniyse o zaman bilinmez. Ama şunu bil 2 anakartlada üst seviye OC yapamayacağın işlemci yok B550-F 1 ARGB var edge 2 veya daha fazla edge daha mantıklı sanırsam

Şimdi burda ince bi çizgi var. Tam bilgimiz yok VRM hakkında. X570-F ile aynı ise Gaming Edge alınır. Ama yeniyse o zaman bilinmez. Ama şunu bil 2 anakartlada üst seviye OC yapamayacağın işlemci yok B550-F 1 ARGB var edge 2 veya daha fazla edge daha mantıklı sanırsam
Anladim ikinizede tesekkur ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslinda ARGB girisi cokda onemli degil B550-F cok hosuma gitti ama karar veremedim.

Anladim ikinizede tesekkur ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslinda ARGB girisi cokda onemli degil B550-F cok hosuma gitti ama karar veremedim.
Dediğim gibi 2 anakart ile de Extreem değerde bile OverClock yapabilirsin. Yapmayada bilirsin senin kararın tabii. Ben edge alırıdm ama b550-f alınmaz demek de değil bu. Belki aura sync veya mystic Light' a ihtiyaç vardır.

başlıktaki iki kart arasından aorusu tercih ederdim ac modelide mevcut. ac modelinde ram slotlarında da metal zırh var. usb slotu fazla (benim için önemli direk 4 slot dolacağından). fazkadan 1 tane x16 girişi var. vRam olarak 2-3 derece fark var aralarında. zaten 3700x kullanacağından derece vram kısmına çok takılmadan diğer avantajlarına bakarak almalısın. çünkü 4. nesilden sonra zaten değiştirmen gerekecek. :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri