Arama sonuçları: *

1. S

Bu Sistem Özellikleri Nasıl?

Yok o fiyata almadım hocam. Tüm sistem 10 bin tuttu
  2. S

Yok 1000 TL tek ram için değil onu öylesine söyledim. Merak ettiğim konu bende ki ram 3200mhz illa 3200 mü almam gerekiyor
  3. S

Ram 500-1000 TL hocam ekleme yaparız Teşekkür ederim. Arkadaşlar kaba bir hesaplama yapınca zaten sıfırını bu fiyatlara alamayacağımı görürsünüz. Sıfır fiyatlarına sizde bakın Thermaltake Level 10 GT Kasa - 5000 TL ortalama Asus TUF Gaming VG27VQ Monitör - 3500 TL Evga x299 anakart - 6000...
  4. S

Sağlık olsun iyisi veyahut kötüsü aldık artık. Sattığı fiyattan bilgisayarcı alırım da dedi ama şuanlık memnunum satmayı da düşünmüyorum. Parça parça fiyatlara baktım her yerden şuan aldığım fiyatın üzerine rahat bir şekilde satabilirim. Kasanın sıfır fiyatı 5000, Asus 27 inç monitör bu fiyata...
  5. S

Hayır oyun oynamayacağım. Render ve günlük kullanım amaçlı aldım
  6. S

Windows kullanıyoruz kendimizi bildik bileli değişiklik yapmak istemedim açıkçası Attığınız ilana baktım sizde buna bakın isterseniz: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-core-i7-7820x-skylake-x-msi-x299-raider-1009715277/detay bendeki...
  7. S

Sadece ekran kartı olarak değerlendirme yapmayalım lütfen. Sistem oyun oynanmak için alınmadı render amaçlı kullanacağız. İşlemci ve anakart bazında değerlendirme yapmak daha doğru olur bence
  8. S

Monitör ve ekipman dahil 10 bin gibi bir rakama mal oldu. Ayrıca kasam Thermaltake Level 10 GT modeline sahip sıfırı ortalama 5000 TL gibi bir rakama satılıyor. Kanaatimce ilerleyen vadede ekran kartını değişirim ve ram takviyesi yaparım. 8 adet ram slotu bulunuyor 128 GB'a kadar da destekliyor
  9. S

Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarcım işlemciyi çok övdü 16 çekirdekli olduğunu belirtti. Donanım ile içli dışlı değilim, anlayanlar sistemin nasıl olduğunu ve eder fiyatını yorumlayabilir mi?
  10. S

Anakarttaki Bu Soğutucu Parçanın Adı Nedir?

Donanımdan hiç anlamıyorum hocam açıkçası, bilgisayarcılar da kazık atmaya adam arıyorken kendim çözüme ulaştırmaya çalışıyorum. Mevcuttaki sıkıntılardan bahsedeyim; - Oyun oynarken işlemci 70-90 derece arasında gidiyor ve bilgisayar kendini resetliyor. Kanaatimce işlemci ısısından dolayı...
  11. S

Anakarttaki Bu Soğutucu Parçanın Adı Nedir?

Selamlar, anakartımın üzerinde bulunan fandan tiz ve yüksek bir ses geliyor. Bu fanı değiştirmek veya durdurmak istiyorum. Bu işaretlediğim parçanın adı ne olarak geçiyor? Ve önem derecesi nedir?
Top Bottom