Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarcım işlemciyi çok övdü 16 çekirdekli olduğunu belirtti. Donanım ile içli dışlı değilim, anlayanlar sistemin nasıl olduğunu ve eder fiyatını yorumlayabilir mi?
kaça aldınız?Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarcım işlemciyi çok övdü 16 çekirdekli olduğunu belirtti. Donanım ile içli dışlı değilim, anlayanlar sistemin nasıl olduğunu ve eder fiyatını yorumlayabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne kadara aldınız?
Ekran kartı günümüzdeki bazı oyunlar için yetersiz.
Monitör ve ekipman dahil 10 bin gibi bir rakama mal oldu. Ayrıca kasam Thermaltake Level 10 GT modeline sahip sıfırı ortalama 5000 TL gibi bir rakama satılıyor. Kanaatimce ilerleyen vadede ekran kartını değişirim ve ram takviyesi yaparım. 8 adet ram slotu bulunuyor 128 GB'a kadar da destekliyorkaça aldınız?
Hocam güzelinden böyle tam bir kazık yemişsiniz bu paraya 2060 li sistem alınırdı 3 bin daha eklesen 3060 li sistem bile alırsın 1050 ti kardeşimle aynı yaştaMonitör ve ekipman dahil 10 bin gibi bir rakama mal oldu. Ayrıca kasam Thermaltake Level 10 GT modeline sahip sıfırı ortalama 5000 TL gibi bir rakama satılıyor. Kanaatimce ilerleyen vadede ekran kartını değişirim ve ram takviyesi yaparım. 8 adet ram slotu bulunuyor 128 GB'a kadar da destekliyor
Sadece ekran kartı olarak değerlendirme yapmayalım lütfen. Sistem oyun oynanmak için alınmadı render amaçlı kullanacağız. İşlemci ve anakart bazında değerlendirme yapmak daha doğru olur benceHocam güzelinden böyle tam bir kazık yemişsiniz bu paraya 2060 li sistem alınırdı 3 bin daha eklesen 3060 li sistem bile alırsın 1050 ti kardeşimle aynı yaşta
Render amaçlı mac varken neden WindowsSadece ekran kartı olarak değerlendirme yapmayalım lütfen. Sistem oyun oynanmak için alınmadı render amaçlı kullanacağız. İşlemci ve anakart bazında değerlendirme yapmak daha doğru olur bence
Sadece ekran kartı olarak değerlendirme yapmayalım lütfen. Sistem oyun oynanmak için alınmadı render amaçlı kullanacağız. İşlemci ve anakart bazında değerlendirme yapmak daha doğru olur bence
Windows kullanıyoruz kendimizi bildik bileli değişiklik yapmak istemedim açıkçasıRender amaçlı mac varken neden Windows
Hocam oyun oynayacaksanız basıt oyunları açar gta 5 fıvem mta gta ets2 falan ama cyber punk gıbı oyunları oynayamazsın !Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarcım işlemciyi çok övdü 16 çekirdekli olduğunu belirtti. Donanım ile içli dışlı değilim, anlayanlar sistemin nasıl olduğunu ve eder fiyatını yorumlayabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayır oyun oynamayacağım. Render ve günlük kullanım amaçlı aldımHocam oyun oynayacaksanız basıt oyunları açar gta 5 fıvem mta gta ets2 falan ama cyber punk gıbı oyunları oynayamazsın !
Amaç Render ve 8GB RAM mi var? Çok basit render işleri yapıyorum işlemcim çok daha zayıf ama sistem 12GB RAM kullanıyorHayır oyun oynamayacağım. Render ve günlük kullanım amaçlı aldım
Çok kazık yemişsin diyemem. Ama işlemci o kadar da güçlü değil, R5 5600 falan daha güçlü bundan. Ekran kartı ve RAM de kötü. Anakartı pahalıdır büyük ihtimalle onun dışında çok pahalı bir bileşeni yok.Sadece ekran kartı olarak değerlendirme yapmayalım lütfen. Sistem oyun oynanmak için alınmadı render amaçlı kullanacağız. İşlemci ve anakart bazında değerlendirme yapmak daha doğru olur bence
Sağlık olsun iyisi veyahut kötüsü aldık artık. Sattığı fiyattan bilgisayarcı alırım da dedi ama şuanlık memnunum satmayı da düşünmüyorum. Parça parça fiyatlara baktım her yerden şuan aldığım fiyatın üzerine rahat bir şekilde satabilirim. Kasanın sıfır fiyatı 5000, Asus 27 inç monitör bu fiyata dahil daha ne olsunAmaç Render ve 8GB RAM mi var? Çok basit render işleri yapıyorum işlemcim çok daha zayıf ama sistem 12GB RAM kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kazık yemişsin diyemem. Ama işlemci o kadar da güçlü değil, R5 5600 falan daha güçlü bundan. Ekran kartı ve RAM de kötü. Anakartı pahalıdır büyük ihtimalle onun dışında çok pahalı bir bileşeni yok.
Amaç Render ise AliExpress den Xeon sistem kurardım şahsen canavar gibi bir işlemci ve en az 32GB RAM ile
Keşke en azından 16GB RAM olsaymış ilk etapta. Sonra 32 yapardınız ama 8 yetmez gibi yaSağlık olsun iyisi veyahut kötüsü aldık artık. Sattığı fiyattan bilgisayarcı alırım da dedi ama şuanlık memnunum satmayı da düşünmüyorum. Parça parça fiyatlara baktım her yerden şuan aldığım fiyatın üzerine rahat bir şekilde satabilirim. Kasanın sıfır fiyatı 5000, Asus 27 inç monitör bu fiyata dahil daha ne olsun