Neler Yeni

Bu Sistem Özellikleri Nasıl?

SworD77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fahrettin KILIÇ
Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarcım işlemciyi çok övdü 16 çekirdekli olduğunu belirtti. Donanım ile içli dışlı değilim, anlayanlar sistemin nasıl olduğunu ve eder fiyatını yorumlayabilir mi?
3052591374.jpeg

2871321345.jpeg

2304706961.jpeg

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,643
İsim
Hacı
Ne kadara aldınız?
Ekran kartı günümüzdeki bazı oyunlar için yetersiz.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

SworD77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fahrettin KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadara aldınız?
Ekran kartı günümüzdeki bazı oyunlar için yetersiz.

kaça aldınız?
Monitör ve ekipman dahil 10 bin gibi bir rakama mal oldu. Ayrıca kasam Thermaltake Level 10 GT modeline sahip sıfırı ortalama 5000 TL gibi bir rakama satılıyor. Kanaatimce ilerleyen vadede ekran kartını değişirim ve ram takviyesi yaparım. 8 adet ram slotu bulunuyor 128 GB'a kadar da destekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Monitör ve ekipman dahil 10 bin gibi bir rakama mal oldu. Ayrıca kasam Thermaltake Level 10 GT modeline sahip sıfırı ortalama 5000 TL gibi bir rakama satılıyor. Kanaatimce ilerleyen vadede ekran kartını değişirim ve ram takviyesi yaparım. 8 adet ram slotu bulunuyor 128 GB'a kadar da destekliyor
Hocam güzelinden böyle tam bir kazık yemişsiniz bu paraya 2060 li sistem alınırdı 3 bin daha eklesen 3060 li sistem bile alırsın 1050 ti kardeşimle aynı yaşta

SworD77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fahrettin KILIÇ
Hocam güzelinden böyle tam bir kazık yemişsiniz bu paraya 2060 li sistem alınırdı 3 bin daha eklesen 3060 li sistem bile alırsın 1050 ti kardeşimle aynı yaşta
Sadece ekran kartı olarak değerlendirme yapmayalım lütfen. Sistem oyun oynanmak için alınmadı render amaçlı kullanacağız. İşlemci ve anakart bazında değerlendirme yapmak daha doğru olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Sadece ekran kartı olarak değerlendirme yapmayalım lütfen. Sistem oyun oynanmak için alınmadı render amaçlı kullanacağız. İşlemci ve anakart bazında değerlendirme yapmak daha doğru olur bence
Render amaçlı mac varken neden Windows
Mesaj otomatik birleştirildi:

SworD77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fahrettin KILIÇ
Render amaçlı mac varken neden Windows
Windows kullanıyoruz kendimizi bildik bileli değişiklik yapmak istemedim açıkçası

Attığınız ilana baktım sizde buna bakın isterseniz:

bendeki anakartta daha iyi

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

SworD77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fahrettin KILIÇ
Hocam oyun oynayacaksanız basıt oyunları açar gta 5 fıvem mta gta ets2 falan ama cyber punk gıbı oyunları oynayamazsın !
Hayır oyun oynamayacağım. Render ve günlük kullanım amaçlı aldım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayır oyun oynamayacağım. Render ve günlük kullanım amaçlı aldım
Amaç Render ve 8GB RAM mi var? Çok basit render işleri yapıyorum işlemcim çok daha zayıf ama sistem 12GB RAM kullanıyor 😀

Çok kazık yemişsin diyemem. Ama işlemci o kadar da güçlü değil, R5 5600 falan daha güçlü bundan. Ekran kartı ve RAM de kötü. Anakartı pahalıdır büyük ihtimalle onun dışında çok pahalı bir bileşeni yok.

Amaç Render ise AliExpress den Xeon sistem kurardım şahsen canavar gibi bir işlemci ve en az 32GB RAM ile 😀

SworD77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fahrettin KILIÇ
Amaç Render ve 8GB RAM mi var? Çok basit render işleri yapıyorum işlemcim çok daha zayıf ama sistem 12GB RAM kullanıyor 😀

Çok kazık yemişsin diyemem. Ama işlemci o kadar da güçlü değil, R5 5600 falan daha güçlü bundan. Ekran kartı ve RAM de kötü. Anakartı pahalıdır büyük ihtimalle onun dışında çok pahalı bir bileşeni yok.

Amaç Render ise AliExpress den Xeon sistem kurardım şahsen canavar gibi bir işlemci ve en az 32GB RAM ile 😀
Sağlık olsun iyisi veyahut kötüsü aldık artık. Sattığı fiyattan bilgisayarcı alırım da dedi ama şuanlık memnunum satmayı da düşünmüyorum. Parça parça fiyatlara baktım her yerden şuan aldığım fiyatın üzerine rahat bir şekilde satabilirim. Kasanın sıfır fiyatı 5000, Asus 27 inç monitör bu fiyata dahil daha ne olsun

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sağlık olsun iyisi veyahut kötüsü aldık artık. Sattığı fiyattan bilgisayarcı alırım da dedi ama şuanlık memnunum satmayı da düşünmüyorum. Parça parça fiyatlara baktım her yerden şuan aldığım fiyatın üzerine rahat bir şekilde satabilirim. Kasanın sıfır fiyatı 5000, Asus 27 inç monitör bu fiyata dahil daha ne olsun
Keşke en azından 16GB RAM olsaymış ilk etapta. Sonra 32 yapardınız ama 8 yetmez gibi ya 😅

Sistem iyi bence de. Başka bilgisayarcı olsa normal bir 2./3. nesil İ7 verir çok güçlü bu derdi 10K paranı alır yollardı adam en azından bu işlere rahatlıkla yetecek bir işlemci vermiş 😀

İşlemci olarak da RAM olarak da önü açık sistemin. 36 çekirdeğe kadar çıkarabilirsin işlemciyi RAM de 8X8 ile 64GB ye çıkabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,673
Üyeler
164,544
Son üye
Nador
Top Bottom