Arama sonuçları: *

1. Manipüle

DDR3 sisteme hangi ekran kartını almalıyım?

Şu saatten sonra sistem alırsam RTX li güzel bir sistem dizeceğim, boş yere 4-5k vermek istemiyorum. İdare etmelik bi bu sisteme en iyi yakışabilecek ekran kartı alacağım. rx560 önerisi içinde teşekkürler hocam, ilgileneceğim.
  2. Manipüle

DDR3 sisteme hangi ekran kartını almalıyım?

Benim şöyle bir sistemim vardı: Ekran Kartı: Asus r7 265 İşlemci: Fx6300 Ram: 8gb DDR3 Ram Anakart: MSI-970A G46 Soğutucu: Rampage'in bi sıvı soğutucusu Power supply: 650 Watt Fakat yakın zamanda ekran kartım bozuldu yeni bilgisayar alabilecek bi durumum yok, bu yüzden buradayım. Bu DDR3...
  3. Manipüle

Çözüldü✓ Monitörüm netlik kısmını dokundurtmuyor ne yapabilirim?

Zaman geçtikçe ya gözüm alıştı yada yaptığım şeyler yazıları düzeltti sorun çözüldü.
  4. Manipüle

VGA mı kullanmalıyım yani anlamadım? şuan HDMI kullanıyorum.
  5. Manipüle

Arkadaşlar yanıt yokmu yaa?
  6. Manipüle

Herhangi bi mod seçeneği falan yok.
  7. Manipüle

DP port yok monitör 75 Hz falan ztn, monitörün orjinal kablosu VGA, VGA mı denesem?
  8. Manipüle

Evet, HDMI daha iyi görüntü kalitesi vermiyor mu?
  9. Manipüle

Merhaba, ikinci el monitör aldım sorun görünmüyor, fakat ekranımdaki yazıların pikselleri çok belli oluyor. Monitörün ayarlarında ki netlik kısmına ulaşamıyorum neden olur? yardım eder misiniz?
  10. Manipüle

[ÇÖZÜLDÜ] Valorant geç açılma - map yüklememe(menüye atma yada hata verme) - menüden menüye geç yüklenme sorunu!!

ÖNCELİKLE ÇÖZÜMÜ BULDUM!! BİLGİSAYARIM FORMAT ATTIKDAN SONRA ANAKART BİOS VE ETHERNET GÜNCELLEMELERİNİ YAPTIM, SORUNUM BÖYLELİKLE DÜZELDİ. HERKES HARD DİSKE YADA İNTERNETE TAKMIŞ. 37MB UPLOAD, 34 MB DOWNLOAD ALIYORUM PİNGLERİM 20 Yİ GEÇMİYOR, ÇÖZÜM BU ŞEKİLDEDİR İYİ GÜNLER.
  11. Manipüle

[ÇÖZÜLDÜ] Valorant geç açılma - map yüklememe(menüye atma yada hata verme) - menüden menüye geç yüklenme sorunu!!

Forumu görüp başka fikirleri olan varsa lütfen yazsın bu sorunu çözmeye ihtiyacım var.
  12. Manipüle

Dostum bu harddisk formattan önce gıcır gıcır çalışıyordu sen SSD alursam sorunun kesin duzeliceginden eminmisin? 1653253567 Dostum bu harddisk formattan önce gıcır gıcır çalışıyordu sen SSD alursam sorunun kesin duzeliceginden eminmisin? 1653253567 Dostum bu harddisk formattan önce gıcır...
  13. Manipüle

Okuma yazma hızı düşük olduğundan diyorsun yani? diğer uygulamada hala yeşil gidiyor yarıladı. 1653248149 Sorunuma fikrini katacak başka arkadaşlar varsa lütfen yazsın bu sorunu çözmek istiyorum.
  14. Manipüle

165gb C 196GB D Diski boş valorant d diskine kurulu fazla gb oyunları d ye kuruyorum. 1653244783 Onuda denedim gene aynı.
  15. Manipüle

Dostum sol taraftaki bitti sağ tarafdaki uzun sürecek gibi duruyor ben sorunumun hard disk ten dolayı kaynaklığını düşünmüyorum dediğim gibi diğer oyunlarda bir sıkıntım yok sadece Valorant.
  16. Manipüle

Akşamdan sonra dediklerini yapacağım dostum şuanda farklı bir bilgisayar başındayım sonuçları atarım buraya.
  17. Manipüle

Yok dostum formatı ilk attığımda windowsu güncelledikten sonra discord ve valorantı kurdum bilgisayarı düzgün kullandığıma inanıyorum ki dediğim gibi 2 3 defa format attım virüs olacağını sanmıyorum. 1653238034 Kaspersky ve antimalware ile taratmıştım önceden ama bir şey çıkmamışdı.
  18. Manipüle

HDD İçin olamaz dostum HDD için olsa önceden böyle bir sorunla karşılaşmazdım format attım ve böyle oldu :)
Top Bottom