Neler Yeni

DDR3 sisteme hangi ekran kartını almalıyım?

Manipüle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Adıgüzel
Steam
BojGamer
Discord
Canlyz#3983
Benim şöyle bir sistemim vardı:

Ekran Kartı: Asus r7 265
İşlemci: Fx6300
Ram: 8gb DDR3 Ram
Anakart: MSI-970A G46
Soğutucu: Rampage'in bi sıvı soğutucusu
Power supply: 650 Watt

Fakat yakın zamanda ekran kartım bozuldu yeni bilgisayar alabilecek bi durumum yok, bu yüzden buradayım.
Bu DDR3 sisteme en iyi darboğaz yapmayacak hangi ekran kartı güzel bir performans verebilir?

Yeni bilgisayar alabilecek zamana kadar idare etmesi lazım, kısaca en iyi hangi ekran kartı gider bu sisteme? Darboğaz yapmayacak şekilde.

Konuyu gereksiz uzatmayalım sadece tavsiyelerinizi dinlemeye geldim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas
5 yıl fx-6100 kullandım. rx560 üzerinde darboğazlar başlıyordu. benzer işlemciler olduğu için rx560 alabilirsiniz hocam. ancak sizin yerinizde olsam o sistemi satıp komple am4 sisteme geçerdim. 4-5k ile am4 sistem toplamak mümkün

Manipüle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Adıgüzel
Steam
BojGamer
Discord
Canlyz#3983
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 yıl fx-6100 kullandım. rx560 üzerinde darboğazlar başlıyordu. benzer işlemciler olduğu için rx560 alabilirsiniz hocam. ancak sizin yerinizde olsam o sistemi satıp komple am4 sisteme geçerdim. 4-5k ile am4 sistem toplamak mümkün
Şu saatten sonra sistem alırsam RTX li güzel bir sistem dizeceğim, boş yere 4-5k vermek istemiyorum. İdare etmelik bi bu sisteme en iyi yakışabilecek ekran kartı alacağım. rx560 önerisi içinde teşekkürler hocam, ilgileneceğim.

Top Bottom