Arama sonuçları: *

1. T

HARDİSKTEN SİLİNEN VERİLERİ GERİ GETİRME PROGRAMI

Arkadaşlar merhabalar. Bugün bir arkadaşımın çok önemli verileri silindi. Geri getirmek için bir çok program denedik fakat olmadı. Crackli bir program bilen arkadaşlar yardım ve destek rica etmekteyim.
  2. T

Çözüldü✓ MACBOOK PRO HDD PROBLEMİ

Arkadaşlar merhaba elimde bir tane MacBook Pro mevcut. HDD’si arızalı. 240 ssd taktım cihaza. Cmd+r ile ınternet recovery başlattım. Gördüğünüz ekrana kadar geldim. Fakat disk seçimi bölümünde herhangi bir disk algılamıyor. Takılan Ssd sıfır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur ise...
  3. T

Ryzen 9 5900x Sıvı Soğutma Öneri̇si̇

Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu. Tercihim bu yönde oldu. Bugün elime ulaştı ürünüm. yalnız radyatör kısmı gerçekten baya büyük olduğu için sığmadı. Ramlere teması vardı. Bu yüzden ön panel kısmına montajını yaptım...
  4. T

Overclock yapmıyorum hayır. Oynadığım iki adet oyun steam pubg ve mobile başka bir şey yok oda zaten 2 saat ancadır. Sanırım Artics 280 mm tercih edicem. Geldikten sonra deneyimlerimi paylaşıcam. Ben gibi arkadaşlarada yardımı olur bu konunun.
  5. T

280 mm daha uygun fiyatta açıkcası :) Peki bu nasıl olur sizce yeterince performans sağlar mı ( Corsair H100 RGB 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
  6. T

Anakartın üst kısmına etki edecek bir durum söz konusu değil. Anakart b550m bazooka. Yani anakartın kendi hizasından dışarıya çıkan bir durum yok. Artisc 280 mm eğer iş görür ise soğutma konusunda tercih edicem. Olaki diyelim olmadı üst panele. Artisc sıvı soğutmayı ön panele tak mak istersen...
  7. T

Merhabalar kasam dark Maxima v20 üst paneller 280 mm ön panel 360 mm desteklemekte. Fakst ben üst panelde olmasını istiyorum. Bütçem en fazla 2 bin 2-500 arası olmalı. Bu arada sağlam 240 mm soğutucu var ise onuda tercih edebilirim.
  8. T

Arkadaşlar merhabalar. 5900x için 280 mm sıvı soğutma arıyorum. Aklımda bir kaç model var. Görüşlerinizi almak istiyorum. 280 mm yeterli olur mu sizce.
Top Bottom