Merhabalar kasam dark Maxima v20 üst paneller 280 mm ön panel 360 mm desteklemekte. Fakst ben üst panelde olmasını istiyorum. Bütçem en fazla 2 bin 2-500 arası olmalı. Bu arada sağlam 240 mm soğutucu var ise onuda tercih edebilirim.Kasan destekliyorsa alabileceğin en iyisi Arctic olur.
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.571,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasanı da belirt bütçenle birlikte.
360r önermiyorum ben 240r da önermiyorum üste 200 fln ekle başka al veya pf alsınArctic 280 o kasanın üst kısmına sığmaz eğer anakart soğutucu blok varsa ona çarpıyormuş. Şu konuyu bir okuyun.
Anakart-sıvı soğutma-kasa sıkıntısı
Merhaba arkadaşlar, Şu an bilgisayarı toplamaktayım. Elimdeki parçaları takmaya çalışıyorum ama anakartı takınca sıvı soğutma olmuyor. Sıvı soğutmayı takınca anakart olmuyor, ne yapacağım ben böyle? Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Yardımlarınızı rica ediyorum. Parçalar; Arctic liquid freezer...forum.donanimarsivi.com
Öne takmak isterseniz coreliquid 360 v2 indirimde 2050 TL.
![]()
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.862,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan da 5900x ile performansına bakabilirsin.
Sorunlu 360r ya da 240r değil bu. V2 modeli yani düzeltilmiş hali.360r önermiyorum ben 240r da önermiyorum üste 200 fln ekle başka al veya pf alsın
Pf360 varken bile ve aliyosunuz ki pf bin pompasi daha güvenilirSorunlu 360r ya da 240r değil bu. V2 modeli yani düzeltilmiş hali.
Anakartın üst kısmına etki edecek bir durum söz konusu değil. Anakart b550m bazooka. Yani anakartın kendi hizasından dışarıya çıkan bir durum yok. Artisc 280 mm eğer iş görür ise soğutma konusunda tercih edicem. Olaki diyelim olmadı üst panele. Artisc sıvı soğutmayı ön panele tak mak istersen bana eksisi olur mu onu Merak ediyorum. Önde büyük iki adet fanım var hava sirkülasyonu konusunda beni etkilemesin yeterli. Genel olarak msi marka tercih edilmediğini gördüm evet soğutması kötüymüş. Ama senin dediğin gibi eğer v2 modelinde düzelme var ise tabii ki onuda tercih edebilirim. Şu an kararsız bir durumdayımArctic 280 o kasanın üst kısmına sığmaz eğer anakart soğutucu blok varsa ona çarpıyormuş. Şu konuyu bir okuyun.
Anakart-sıvı soğutma-kasa sıkıntısı
Merhaba arkadaşlar, Şu an bilgisayarı toplamaktayım. Elimdeki parçaları takmaya çalışıyorum ama anakartı takınca sıvı soğutma olmuyor. Sıvı soğutmayı takınca anakart olmuyor, ne yapacağım ben böyle? Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Yardımlarınızı rica ediyorum. Parçalar; Arctic liquid freezer...forum.donanimarsivi.com
Öne takmak isterseniz coreliquid 360 v2 indirimde 2050 TL.
![]()
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.862,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan da 5900x ile performansına bakabilirsin.
280 mm daha uygun fiyatta açıkcasıÜste olmazsa ki Bazookanın da soltaki VRMlerindeki soğutucu block oldukça yüksek görünüyor engelleme şansı var. Attığım konudaki arkadaşa sorun onun anakartı ne ya da sizinkinin fotoğrafını atın bu anakart ile sığar mı aynı kasaya diye. Eğer üste sığmazsa öne takarsınız da öndeki fanlar boşa çıkar üste takamayacağınız için. Yani pek iyi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arctic 240 Yeterli olur bence.