mlihgnlalan
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 4000
Merhabalar . Ryzen 7 5800x için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. 240 MM yeterli olacak mıdır yoksa 360 mm almalı mıyım ? Ya da önerisi olan varsa çok sevinirim.
Thermalright iyi görünüyorKasa ve bütçe yeterliyse minimum 360mm yatırım amaçlı alınabilir. Kasa 420mm destekliyorsa hiç uğraşma 420mm arctic 3 black çek.
240mm:
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
360mm(kasa seçer, sığmama problemi yaşattığı yüzlerce insan olmuştur, üzebilir, anakart + kasa top mesafine dikkat edilmeli):![]()
Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu
Yüksek verimli su pompası, optimum titreşim kontrolü ve daha iyi soğutma sıvısı akış hızı için kauçuk borular üzerine yerleştirilmiştir.www.gaming.gen.tr
https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Liquid-Freezer-III-360 ( sık sık indirime girer takip edersen ucuza alırsın inventus - teknobiyotik gibi sitelerde bazen indirime sokar akakce üzerinden takip et. )
evet ben 2 si arasından thermalrighti seçerdim 240mm boyutunda, 360lıkları olsaydı radyatör kalınlığı sebebiyle enermax seçerdimThermalright iyi görünüyor