Neler Yeni

Max 4K ya işlemci soğutucu önerisi ve fikri

cevdettt

80+
Reaksiyon skoru
44
İyi akşamlar. Max 4 bin TL'ye bir işlemci soğutma arıyorum. Benim eskiden en sağlamlardan biri olarak bildiğim Arctic Liquid Freezer lll 280 mm sıvı soğutma 3400 TL falan bunu düşünüyorum sizce bunu almam mantıklı olur mu yoksa daha iyisi bu fiyat bandında var mı? Bu gayet iyi al derseniz bundan devam edeceğim kronik sorunu vs. bildiiğiniz kötü bir yanı varsa da biliglendirirseniz sevinirim. İleride maximum düşüneceğim işlemciler Ryzen 7800x3D veya 9800x3D.

Şu anki işlemcim R5 5600X.

Hocam phantom spirith 120 se alın geçin derim.

Arkadaşa katılıyorum. Ben de 7500f için aynı coolerı sipariş vermiş bulunmaktayım uzun araştırmalar sonrasında. 5600x için fazlasıyla yeterli olacaktır. 7800x3d için de yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 9800x3d'den pek emin değilim yetersiz gelebilir belki.

Arkadaşa katılıyorum. Ben de 7500f için aynı coolerı sipariş vermiş bulunmaktayım uzun araştırmalar sonrasında. 5600x için fazlasıyla yeterli olacaktır. 7800x3d için de yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 9800x3d'den pek emin değilim yetersiz gelebilir belki.
ben de 7500f e peerless assasins 120 digital versiyonu aldım max yükte 95 ten 70 e düştü bayağı fark ettiriyor öneririm bu arkadaşa da sarar

ben de 7500f e peerless assasins 120 digital versiyonu aldım max yükte 95 ten 70 e düştü bayağı fark ettiriyor öneririm bu arkadaşa da sarar
Arkadaşlar teşekkür ederim yanıtlarınız için.Şuan elimde halihazırda silversdtone hydragon d120 var ve bu tareerrz soğutmalar temizken iyi de kısa süredde tozlanıyor ve temixzlik istiyore yoksa sıcaklık artıyor sıvı soğutmalar bu kadar zahmetli mi?

Arkadaşlar teşekkür ederim yanıtlarınız için.Şuan elimde halihazırda silversdtone hydragon d120 var ve bu tareerrz soğutmalar temizken iyi de kısa süredde tozlanıyor ve temixzlik istiyore yoksa sıcaklık artıyor sıvı soğutmalar bu kadar zahmetli mi?
Hocam sıvı soğutma da aynı sayılır

Thermalright Peerless Assassin 2x120mm 6x6mm soğtucuyu öneririm. Ben dijital versiyonu kullanıyorum sıcaklıkları kontrol etmek daha kolay olduğu için aldım. Ve memnunum. 9700x işlemciyi kolaylıkla soğutabiliyor.

Kasa modeli nedir? O paraya 420 bile alınabilir.

Kasa modeli nedir? O paraya 420 bile alınabilir.
yenı kasa alıcam zaten sıvı soğutmaya gore o yuzden kasa farketmıyor suankı kasaya hıcbırı olmuyor xigmatek astro anakart üstü ile tavanı cok yakın

Geri