SilentScream
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Emrah Saraç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Arctis olursa o kısımdan düşünüyorum DeepCool da Çin firmasıymış ama Arctis de Vram soğutucusu kısmı bi düşündürdü beni fan sesi çok rahatsız edeceğini sanmıyorum genelde kulaklık kulandığım için7950x de tüm çekirdekleri 5.25 GHz e arctic 360mm ile sabitledim performans konusunda çok memnunum çok kaliteli bir soğutucu 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun uzun ömürlü olsun mâlum ülkemizde sürekli donanım parçası almak çok maliyetli almışken iyisini alıp arkaya bakmamak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde sıcaklık durumu ve Watt değerleri nasıldır ?7950x de tüm çekirdekleri 5.25 GHz e arctic 360mm ile sabitledim performans konusunda çok memnunum çok kaliteli bir soğutucu 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun uzun ömürlü olsun mâlum ülkemizde sürekli donanım parçası almak çok maliyetli almışken iyisini alıp arkaya bakmamak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi görüntüsü de güzel ilk gözüme çarpmıştı 6 yıl TR'de de geçerli mi garantisi aynı modeli mi kullanıyorsunuz ?Arcticin fiyatı yüksek ama şöyle bir durum var. Piyasadaki en performanslı ve sessiz model olması ve 6 sene garantisinin olması benim için 1000tlye değer. Deepcoolda 1sene bu garanti. Forumda bakarsanız yakın zamanda Arctic ile bir garanti tecrübem oldu. Fanların argbsini kısa devre yapmıştım, tarafıma tüm fanları o gün kargoladılar.