Overclock yapmıyorum hayır. Oynadığım iki adet oyun steam pubg ve mobile başka bir şey yok oda zaten 2 saat ancadır. Sanırım Artics 280 mm tercih edicem. Geldikten sonra deneyimlerimi paylaşıcam. Ben gibi arkadaşlarada yardımı olur bu konunun.240'ların içinde en iyisi Arctic, sonra Galahad'dır sanırım TR'de satılan ürünler arasında. Görünüşünü beğendiyseniz diğer 240mm soğutucular da overclock yapmayacaksanız işinizi görür muhtemelen. Tercih sizin.
Almadan önce bence attığım konudaki arkadaşa danışın körlemesine iş yapmayın.Overclock yapmıyorum hayır. Oynadığım iki adet oyun steam PUBG ve mobile başka bir şey yok oda zaten 2 saat ancadır. Sanırım Artics 280 mm tercih edicem. Geldikten sonra deneyimlerimi paylaşıcam. Ben gibi arkadaşlarada yardımı olur bu konunun.
PF'de de sorunlar var son çıkışlılarda. 360R'den farkı yok gibi bir şey.Pf360 varken bile ve aliyosunuz ki pf bin pompasi daha güvenilir
Ozmn kule soğutucu adamdır diyorum doğru muPF'de de sorunlar var son çıkışlılarda. 360R'den farkı yok gibi bir şey.
Hocam memnun oldunuz mu oyunlarda ultra ayarda maks ısı dercesi ne kadar oldu bugüne kadar deneyinimlerinizi anlatabilir misiniz ben de almayı düşünüyorum da tşklerArctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu. Tercihim bu yönde oldu. Bugün elime ulaştı ürünüm. yalnız radyatör kısmı gerçekten baya büyük olduğu için sığmadı. Ramlere teması vardı. Bu yüzden ön panel kısmına montajını yaptım. Kurulumu oldukça basit , zaten her şey üzerinde takılı geliyor. İşlemcim boşta 45 derecelerde çalışmakta. Yük altına gelince 60-65 70 bulduğu bile oldu. Bulunduğum konum biraz sıcak bir ortam olduğu için bu sıcaklıklar gayet normal geldi bana. Ama Yinede tekrar arkadaşlar almak isterlerse gayet güzel bir soğutucu parasının hakkını veriyor. Ama böylesi güçlü işlemciler için 360 mm daha ideal olduğuna kânaat getirdim.