Neler Yeni

Ryzen 9 5900x Sıvı Soğutma Öneri̇si̇

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
240'ların içinde en iyisi Arctic, sonra Galahad'dır sanırım TR'de satılan ürünler arasında. Görünüşünü beğendiyseniz diğer 240mm soğutucular da overclock yapmayacaksanız işinizi görür muhtemelen. Tercih sizin.

Trambolin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim
240'ların içinde en iyisi Arctic, sonra Galahad'dır sanırım TR'de satılan ürünler arasında. Görünüşünü beğendiyseniz diğer 240mm soğutucular da overclock yapmayacaksanız işinizi görür muhtemelen. Tercih sizin.
Overclock yapmıyorum hayır. Oynadığım iki adet oyun steam pubg ve mobile başka bir şey yok oda zaten 2 saat ancadır. Sanırım Artics 280 mm tercih edicem. Geldikten sonra deneyimlerimi paylaşıcam. Ben gibi arkadaşlarada yardımı olur bu konunun.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Overclock yapmıyorum hayır. Oynadığım iki adet oyun steam PUBG ve mobile başka bir şey yok oda zaten 2 saat ancadır. Sanırım Artics 280 mm tercih edicem. Geldikten sonra deneyimlerimi paylaşıcam. Ben gibi arkadaşlarada yardımı olur bu konunun.
Almadan önce bence attığım konudaki arkadaşa danışın körlemesine iş yapmayın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Trambolin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim

Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu. Tercihim bu yönde oldu. Bugün elime ulaştı ürünüm. yalnız radyatör kısmı gerçekten baya büyük olduğu için sığmadı. Ramlere teması vardı. Bu yüzden ön panel kısmına montajını yaptım. Kurulumu oldukça basit , zaten her şey üzerinde takılı geliyor. İşlemcim boşta 45 derecelerde çalışmakta. Yük altına gelince 60-65 70 bulduğu bile oldu. Bulunduğum konum biraz sıcak bir ortam olduğu için bu sıcaklıklar gayet normal geldi bana. Ama Yinede tekrar arkadaşlar almak isterlerse gayet güzel bir soğutucu parasının hakkını veriyor. Ama böylesi güçlü işlemciler için 360 mm daha ideal olduğuna kânaat getirdim.​

Alikoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali koç

Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu. Tercihim bu yönde oldu. Bugün elime ulaştı ürünüm. yalnız radyatör kısmı gerçekten baya büyük olduğu için sığmadı. Ramlere teması vardı. Bu yüzden ön panel kısmına montajını yaptım. Kurulumu oldukça basit , zaten her şey üzerinde takılı geliyor. İşlemcim boşta 45 derecelerde çalışmakta. Yük altına gelince 60-65 70 bulduğu bile oldu. Bulunduğum konum biraz sıcak bir ortam olduğu için bu sıcaklıklar gayet normal geldi bana. Ama Yinede tekrar arkadaşlar almak isterlerse gayet güzel bir soğutucu parasının hakkını veriyor. Ama böylesi güçlü işlemciler için 360 mm daha ideal olduğuna kânaat getirdim.​

Hocam memnun oldunuz mu oyunlarda ultra ayarda maks ısı dercesi ne kadar oldu bugüne kadar deneyinimlerinizi anlatabilir misiniz ben de almayı düşünüyorum da tşkler

Son düzenleme:
Top Bottom