Arama sonuçları: *

1. C

Lenovo beni soymaya çalışıyor??

Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ince hesapta rx 6650 de 4000 tl indirim varmış galiba onunla biligsayar dizeceğim
  2. C

Lenovo ideapad 3 gtx 1650 ve i5 10300h var
  3. C

Servisten alıp başka bir yerde baktırmayı düşünüyorum 19 bine zaten yeni bilgisayar alınıyor 🤡🤡
  4. C

Maalesef bir yıl önce bitti
  5. C

Arkadaşlar laptopumda çıkan bir arıza sonucu lenovonun teknik servisine götürdüm ekran kartı çalışmıyodu işlemcinin ekran kartıyla oynanıyordu bir tek ve şuan haber geldi tamir fiyatı 19k yazmışlar ve arayıp sorduğumuzdaysa anakartında bir arıza olduğunu söyledi ve anakart o kadar etmiyo...
  6. C

İtopya biraz kazık mı??

Peki sizce fiyat açısından ve güvenilirlik açısından en uygun site hangisi?
  7. C

İtopya biraz kazık mı??

Arkadaşlar şu sıralar bilgisayar almayı düşünüyorumda kendim bir çok sitenin pc toplama yerlerinde bilgisayar topladım hazır sistemler düzenledim vesaire ama itopyada her zaman çok daha pahalı oluyor örneğin rx 7600 akakçede 8000 civarına bulunurken itopyada sistem dizerken 12 bin lira civarında...
  8. C

Yardım Laptopum fena değil ama çok iyi performans vermiyor

İlk önce ben daha çok online oyunlar oynarım valorant cs go gibi bu oyunlardada fps önemlidir biliyorsunuz benim bilgisayarım bir laptop içinde gtx 1650 ve i5 10300H var ama bunlara rağmen bilgisayarım valorantta 1920x1080 çözünürlüklerinde 80 90 fps alıyor ve benim bilgisayarım 120 hz o yüzden...
Top Bottom