Neler Yeni

Lenovo beni soymaya çalışıyor??

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Ayan
Arkadaşlar laptopumda çıkan bir arıza sonucu lenovonun teknik servisine götürdüm ekran kartı çalışmıyodu işlemcinin ekran kartıyla oynanıyordu bir tek ve şuan haber geldi tamir fiyatı 19k yazmışlar ve arayıp sorduğumuzdaysa anakartında bir arıza olduğunu söyledi ve anakart o kadar etmiyo dediğimizdeyse analartlar cok pahalı şeyler dedi bizde umursamayıp kapattık sizce en fazla ne olmuş olabilr zaten uc yıl önce aldığımızda 8k ydı şimdi baktığımda 16 17 bin ediyor

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar laptopumda çıkan bir arıza sonucu lenovonun teknik servisine götürdüm ekran kartı çalışmıyodu işlemcinin ekran kartıyla oynanıyordu bir tek ve şuan haber geldi tamir fiyatı 19k yazmışlar ve arayıp sorduğumuzdaysa anakartında bir arıza olduğunu söyledi ve anakart o kadar etmiyo dediğimizdeyse analartlar cok pahalı şeyler dedi bizde umursamayıp kapattık sizce en fazla ne olmuş olabilr zaten uc yıl önce aldığımızda 8k ydı şimdi baktığımda 16 17 bin ediyor
Bu soygun cihazın garantisi yok mu ?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,415
İsim
Hamza Ziya Üstün
Zort. 19k ya giriş seviye oyuncu laptobu alınıyor zaten. Delirmişler. Ellerinde anakart stoğu yoksa fiyat o kadar artabilir

Hasan344

80+ Gold
Tamir ile uğraşmamak için bahane uyduruyorlar. Thh'ye başvur bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Ayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman normal diyebilir miyiz bilmiyorum aşırı fazla fiyat çekmişler
Cihazın marka modeli nedir
Serviste değiştirme dışardan değiştirir garantisi bitmiş zaten
Servisten alıp başka bir yerde baktırmayı düşünüyorum 19 bine zaten yeni bilgisayar alınıyor 🤡🤡

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
Bilgisayarının modeli ne hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende sana onu dedim ya nasıl yandı anakart?
Titan abi naber nasılsın :D

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
İyi iyi sen nasılsın

Cihaz modelini söylermisin
Bizde iyiyiz abi yardım ettiğiniz için teşekkürler o gün vallahi virüs kaptım diye korktuydum aydınlattınız beni iyiki varsınız 😊

Top Bottom