Neler Yeni

İtopya biraz kazık mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Ayan
Arkadaşlar şu sıralar bilgisayar almayı düşünüyorumda kendim bir çok sitenin pc toplama yerlerinde bilgisayar topladım hazır sistemler düzenledim vesaire ama itopyada her zaman çok daha pahalı oluyor örneğin rx 7600 akakçede 8000 civarına bulunurken itopyada sistem dizerken 12 bin lira civarında bi fiyatı var
sizce neden??

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Sponsorlu çıkıyor o üzden fiyatlar %15 falan düşüyor gibi oluyor çok zaman geçmeden bittiği için ürünün stoğu eski fiyatına dönüyor dediğin şey itopyada değil diğer tüm sitelerede de var

Sensilt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir
Toplama sihirbazı ile topladığınız takdirde çoğu sitede daha pahalı oluyor lakin İtopya'da hazır sistemlerde pahalı oluyor.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Evet bence

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Eren
Arkadaşlar şu sıralar bilgisayar almayı düşünüyorumda kendim bir çok sitenin pc toplama yerlerinde bilgisayar topladım hazır sistemler düzenledim vesaire ama itopyada her zaman çok daha pahalı oluyor örneğin rx 7600 akakçede 8000 civarına bulunurken itopyada sistem dizerken 12 bin lira civarında bi fiyatı var
sizce neden??
Vatan da itopya da çoğu ünlü marka sırf marka satar bu bi klasiktir rx 7600 li sistem topluyosan 20 25k bütçe vardır herhalde hazır sistem al mesela https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...vme-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39367

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
sizce neden??
Evet uzun suredir piyasayi biliyorum acik ara fark itopya en kazikci firmadir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Ayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki sizce fiyat açısından ve güvenilirlik açısından en uygun site hangisi?

Top Bottom