Arama sonuçları: *

1. Steam RDR2 gift olarak alınır

Steam RDR2 gift olarak alınır

Selam, Gift olarak indirimli almak istiyorum. Yazabilirsiniz. Teşekkürler.
  2. Steam Cüzdan Kodları alınır

İstanbul Steam Cüzdan Kodları alınır

Selam arkadaşlar, 10TLlik kod 7-8tlden alınıcak şekilde 150tl kadar kod alabilirim. Ödeme papara, iyi günler.
  3. Barney Stinson

Yardım Acer Nitro KG242YP Alınır Mı?

Alınabilir bence ben aldım pazar günü bugün gün içerisinde elime ulaşır büyük ihtimalle kargo dağıtıma çıkmış, deneyimlerimi yazarım bir kaç gün içerisinde.
  4. Barney Stinson

300TL gamepad önerisi

Orjinalleri satılsa kaçırmam ancak çakmalara para vermek istemiyorum.
  5. Barney Stinson

300TL gamepad önerisi

Benimde aklımda bu ürün var ama marka şüphelendiriyor 1612712591 Orjinal değil. 1612712704 F710 modelinin kronik kopma sorunları var, F310 modelinin titreşimi yok ve R1 R2 L1 L2 tuşlarının biçimleri kötü, rampage güven vermiyor, monsterin eski modeli çok kaliteliydi ancak şuanli modeli...
  6. Barney Stinson

300TL gamepad önerisi

Bütçem yetmiyor.
  7. Barney Stinson

300TL gamepad önerisi

Selam arkadaşlar xbox tarzı olması önemli değil öncelikle nasıl olursa olsun farketmez, kaliteli olması ve tuşların sert olmaması önemli, aklımda monsterin yeni gamepadi ve rampage sg-rps4 var ancak monsterin gamepadi için şuanlık sorunları var diyorlar, teşekkürler şimdiden.
  8. Barney Stinson

hangi gamepad alınır bunların arasında

Rampage gamepadin L ve R tuşlarının basımı sertmi? Arkadaşımın çakma ds4'ünü denedim de sert bi tık
  9. Barney Stinson

Epic Games Game Awards İndirimleri

ayın 17sinde başlıyormuş pardon bu arada. 1607670245 Demek istediğim beklenmelimi ayın 17si indirimler için sonuçta gelip gelmeyeceği şüpheli bu sefer elimizdeki güzel oyun indirimlerini kaçırmış olmayalım.
  10. Barney Stinson

Epic Games Game Awards İndirimleri

Selam arkadaşlar, biliyorsunuz Epic Games indirimleri başladı ve bende kendime oyun bakıyorum ama sanırsam ayın 15'inde tam indirimler başlayacakmış, büyük indirim yani. Sizce güzel bir indirim olur mu kupon verilen vs vs. veya şu anda alınmalımı oyunlar? Teşekkürler şimdiden.
  11. Barney Stinson

ZALMAN N5 MF ARGB FAN ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar, fotoğrafta gördüğünüz gibi kasamın 9fan desteği var ve şu anda 3 önde 1egzoz fanı olarak kullanıyorum ama kendime 3adet ARGB fan almayı düşünüyorum, şu anda kullandığım fanların 2'sini aşağıya 1'ini üste takmayı düşünüyorum, bütçem 150TL. İlk sorum şu kendi fanlarımın yerini...
  12. Barney Stinson

Forumda Intel işlemcilere karşı neden bir ön yargı var? AMD vs Intel karşılaştırma

Technopat intel fan boy burası amd fan boy dolu da ondan, adam diyorki mesela intelde "sıradan bir anakartta overclock yapılmıyor" veya "ram frekansı limiti var" diyor ama bilmiyorki ram frekansı amd işlemcilerde olduğu kadar önemli değil😌
  13. Barney Stinson

Maksimum 500TL kulaklık önerisi

Upupup upupup
  14. Barney Stinson

Maksimum 500TL kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar, bütçe belli arkadaşıma bakıyoruz ama mümkünse rampage önermeyin mümkünse eğer kalitesiz bir marka ve bu bütçelere çıktıktan sonrasında rampage markasına yönelmek istemiyoruz, önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi günler.
  15. Barney Stinson

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

Almadım ama benim arkadaşlar daha çok csci ya öylesi oyun oynamıyor çoğu maalesef.
  16. Barney Stinson

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

Bütçem 40TL kaldı ne önerirsiniz? Aklımda Gears 5+2016 tomb raider almayı düşnüyorum.
  17. Barney Stinson

Batman Arkham serisine sahibim daha deneyimlemek fırsat olmadı ama.
  18. Barney Stinson

Steam Hediye edilen oyun geri alınabilirmi?

Hmm anlıyorum tamam teşekkürler. Sağlama almak amacıyla Hediye Kodu olarak yollattırsam daha iyi olmazmı? Steamde hani Hediye kartları var 20TL fiyatında olanlardan yollasa daha garanti olmazmı?
  19. Barney Stinson

Arkadaşlar 70TL bütçem var ne önerirsiniz? Oyun oynamaya yeni başlayan biri sayılabilirim (Hikayeli oyunlara) Assassins Creed Serisi tarzı oyunları çok seviyorum açıkçası aslında planım Assassins Creed Origins+Witcher 3 almaktı ama Witcher 3+Gears 5+Shadow of Tomb Raider+The Forest daha...
  20. Barney Stinson

Steam Hediye edilen oyun geri alınabilirmi?

Selam arkadaşlar, bir tanıdığım şu Cs oyununda skin çıkarmış 1400TL fiyata mı ne satmış ama steamden satmıştı. Ayrıca biliyorsunuz indirimler başladı şimdi sorum şu olacak Diyor ki bu parayı nakite çevirebilmek için mesela 22TL'lik Witcher 3'ü 15TL fiyata satıyor. Eğer hediye şeklinde alırsam...
Top Bottom