Neler Yeni

Yardım Acer Nitro KG242YP Alınır Mı?

erturk.gg

80+ Bronze

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
ben aldım 0.5 ms yaptığımda ghosting meydana geldi ölü piksel ile karşılaşmadım acer müşteri hizmetlerini aradım ekran kartın 0.5 ms desteklemiyor diye bir cevap verdi ne kadar doğru bilemiyorum 0.5 ms dışında ghosting yaşamıyorum ekran kartım gtx 750 ti bu arada bir iki gün önce 1399 lira civarıydı papara kart ile 1350 liraya aldım genel olarak güzel bir monitör hoparlörlü falan bildiğim kadarıyla 5 ölü piksel olduğunda iade alıyorlar onun dışında almıyorlar yorumlarda okumuştum

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu alın direkt.
merhaba Ne farkı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
"IPS" Panel ve "165 Hertz" monitör bakıyorum sizce bu iyi bir seçim mi? Bütçe bu civarlarda.

Ayrıca bu monitöre ölü pixel çıksa iade edilir mi?
Alınabilir bence ben aldım pazar günü bugün gün içerisinde elime ulaşır büyük ihtimalle kargo dağıtıma çıkmış, deneyimlerimi yazarım bir kaç gün içerisinde.

Themir4c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Miraç Öztürk
"IPS" Panel ve "165 Hertz" monitör bakıyorum sizce bu iyi bir seçim mi? Bütçe bu civarlarda.

Ayrıca bu monitöre ölü pixel çıksa iade edilir mi?
Ben aldım bence bu fiyata alınabilecek en iyisi bu. Eksi olarak monitör öne geriye yukarı aşağı hiçbir şekilde hareket etmiyor ben zaten düz kullanmayı sevdiğim için sorun olmadı.
İnan o ms olayını ben de anlamadım nerden bakacağız nasıl değiştirilir bilmiyorum.
birileri biliyorsa lütfen söylesin.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Ahmet
Alınabilir bence ben aldım pazar günü bugün gün içerisinde elime ulaşır büyük ihtimalle kargo dağıtıma çıkmış, deneyimlerimi yazarım bir kaç gün içerisinde.
Hocam nasıl memnun musunuz ghosting veya çok ölü pixel var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,225
Üyeler
165,305
Son üye
emrekartal
Top Bottom