Neler Yeni

Epic Games Game Awards İndirimleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Selam arkadaşlar, biliyorsunuz Epic Games indirimleri başladı ve bende kendime oyun bakıyorum ama sanırsam ayın 15'inde tam indirimler başlayacakmış, büyük indirim yani. Sizce güzel bir indirim olur mu kupon verilen vs vs. veya şu anda alınmalımı oyunlar? Teşekkürler şimdiden.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Selam arkadaşlar, biliyorsunuz Epic Games indirimleri başladı ve bende kendime oyun bakıyorum ama sanırsam ayın 15'inde tam indirimler başlayacakmış, büyük indirim yani. Sizce güzel bir indirim olur mu kupon verilen vs vs. veya şu anda alınmalımı oyunlar? Teşekkürler şimdiden.
Kupon verebilirler yine 60TL lik
İndirim başlayacak mı bilmiyorum ama 15 inden sonra her gün oyun vericekler

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,740
İsim
Gtx 1090Tİ
tabii ki oyunları alabilirsiniz bence crysis remastered alabilirsiniz eğerki kupon verirse cyberpunk bile 50 tl indirim ile alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayın 17sinde başlıyormuş pardon bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kupon verebilirler yine 60TL lik
İndirim başlayacak mı bilmiyorum ama 15 inden sonra her gün oyun vericekler
tabii ki oyunları alabilirsiniz bence crysis remastered alabilirsiniz eğerki kupon verirse cyberpunk bile 50 TL indirim ile alabilirsiniz
Demek istediğim beklenmelimi ayın 17si indirimler için sonuçta gelip gelmeyeceği şüpheli bu sefer elimizdeki güzel oyun indirimlerini kaçırmış olmayalım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,220
Üyeler
165,305
Son üye
emrekartal
Top Bottom