demek bir sorun var neyse düzeltirler elbet ben biraz indirimlere bakayım belki gözüme bişey çarpar.hayır kimse alamıyorum sanırım
Epicten Spider-Man steamede yaz indirimi gelince forza 5 mi alsam acabaEpic Games MEGA İndirim 2024 BAŞLADI! (16 Mayıs - 13 Haziran)
Normalde 19 Mayısta başlaması beklenen MEGA indirim, bugün başladı. Hangi oyunları alacaksınız?
Not: İndirimlerde geçerli herhangi bir kupon verilmedi.
Alıntıyı görüntüle
15 gün diye biliyorumNe zamana kadar indirimli minecraft çok iyi oldu bunu öğrendiğim
Yakın zaman çok yeni oyun çıktı yapımcılar ucuza satmak istemedi herhalde büyük ihtimal yaz indirimlerinde vericek kuponu. Ghost of Tsushima, Frostpunk 2, Hades 2, AC: Shadows, Manor Lords gibikupon vermediler üzdü
Yeni başladı, indirim 2 haftası vardır.Ne zamana kadar indirimli minecraft çok iyi oldu bunu öğrendiğim
Microsoft Store - Xbox galiba ikisi de aynı oralarda 255 tl şuanMinecraft nerde indirimde
Ücretsiz olan oyunun sayfaya girince böyle diyor
Alıntıyı görüntüle
Türkçe sınavlarında anlatım bozukluğuna örnek bir cümle olmuş. Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.hayır kimse alamıyorum sanırım
6 gün içinde olmazsa denerim teşekkürler.Tarayıcı üzerinden Vpn ile yedek mail hesabımı kullanarak oluşturduğum hesap ile oyunu aldım, Ea uygulaması yüklemek istediği için çalışıp çalışmadığına bakamadım ama Epic games'in uygulamasında giriş yapabiliyorum, oyunun açılışında bir sorun yok gibi gözüküyor.