Arama sonuçları: *

1. Y

şansız olduğunuzu hissediyor musunuz?

mevzu birinden yardım gelip gelmemesi değil tabikide gelmeyecek, sadece diğer insanlardan fazla emek verip yinede kazanamamaktan şikayet ediyorum
  2. Y

aslında kafaya takmadığımı düşünüyorum ama sonradan onları sanki halı altına süpürmüş gibi hissediyorum en ufak biri tekrar olayda ortaya çıkıyorlar
  3. Y

doğru yer ve doğru zaman kavramları kişiden kişiye göre değişmez mi ? umutlarımızı, hayallerimizi isteklerimizi belli bir yere kadar ayakta tutabiliriz onlardan vazgeçtikten sonra gelmeleri bizi ne kadar mutlu edebilir ki ?
  4. Y

Yaşantımın her anında diğer insanlardan daha fazla emek sarf etsem de hep kaybeden ya da daha zor kazanan oldum.Bu durum artık öylesine canımı sıkıyor ki ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.İsyan etmek istemiyorum çevremdeki herkes bunun zamanla düzeleceğini ve beklememi söylüyorlar ama ne...
  5. Y

grafik tablet önerisi

anladım çok teşekkür ederim
  6. Y

grafik tablet önerisi

Laptop 15.6" ama masaüstü sanırsam 27" medium alsam ikisinde kullanmak için uygun mudur
  7. Y

grafik tablet önerisi

Small ya da medium olması çok bir şey etkiler mi ?
  8. Y

grafik tablet önerisi

mühendislik programlarında (autocad,catia,aspen vb.) ve pdf üzerinde not tutmak için kullanabileceğim f/p grafik tablet öneriniz var mı ?
Top Bottom