Neler Yeni

şansız olduğunuzu hissediyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazan eroğlu
Yaşantımın her anında diğer insanlardan daha fazla emek sarf etsem de hep kaybeden ya da daha zor kazanan oldum.Bu durum artık öylesine canımı sıkıyor ki ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.İsyan etmek istemiyorum çevremdeki herkes bunun zamanla düzeleceğini ve beklememi söylüyorlar ama ne zaman ? sabretmek ve beklemek zaman geçtikçe zorlaşıyor. Artık kesinlikle kendimi şansız / bahtsız hissediyorum. Ne yapmalıyım ?

JSezar

80+ Silver
Ben kendimi şanslı hissediyorum.Eğer işler yolunda gitmezsede ki gitmiyor,bunun şansızlığımla alakası olmadığını düşünüyorum.Doğru yer ve doğru zaman değil diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazan eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğru yer ve doğru zaman kavramları kişiden kişiye göre değişmez mi ? umutlarımızı, hayallerimizi isteklerimizi belli bir yere kadar ayakta tutabiliriz onlardan vazgeçtikten sonra gelmeleri bizi ne kadar mutlu edebilir ki ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Olaya göre kendimi şanslı veya şanssız hissederim. hatta aynı olayda bazen kendimi şanslı, bazen ise kendimi şanssız hissettiğim olur. tamamen o anki olayla bağdaştırdığım bir şey. ama genel olarak kendimi orta şansta bulurum. ne şanssız ne şanslı.

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Yaşantımın her anında diğer insanlardan daha fazla emek sarf etsem de hep kaybeden ya da daha zor kazanan oldum.Bu durum artık öylesine canımı sıkıyor ki ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.İsyan etmek istemiyorum çevremdeki herkes bunun zamanla düzeleceğini ve beklememi söylüyorlar ama ne zaman ? sabretmek ve beklemek zaman geçtikçe zorlaşıyor. Artık kesinlikle kendimi şansız / bahtsız hissediyorum. Ne yapmalıyım ?
Herşeyin çözümü hiçbirşeyi kafaya takmamak şeklinde bi felsefem var yardımcı olabilir. :)

Mert

80+ Silver
Bu aralar şanslı hissediyorum açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazan eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında kafaya takmadığımı düşünüyorum ama sonradan onları sanki halı altına süpürmüş gibi hissediyorum en ufak biri tekrar olayda ortaya çıkıyorlar

Maykıl

80+ Silver
1ay sansli 1 ay sanssiz geciyor hep 2haftada pc topladim kotu gecen 1. Ayin sonuna dogru su dokuldu sansli aya girdigimizde pc calismaya basladi ayda su dokuldu ustune

Besim Tibuk

80+ Gold
Hissetmiyorum şanssızım.
İlkokulda çekilişten arkadaşıma küçük altın çıkarken bana baharatlık seti(6'lı) çıktı.

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Bana göre şans diye bir olay yok ya emek vermessen çaba sarfetmezsen o iş hiç olmaz zaten

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
ali kundilli diye film var ya bizzat kendimi izliyor gibi oluyorum o derece

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3