Neler Yeni

şansız olduğunuzu hissediyor musunuz?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Aksine şanslı olduğumu düşünüyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Berk Atmaca
Şikayet etmek ezikliktir. Kimse altın varaklı evde oturmuyor. Fakir olarak doğman senin hatan değil ama fakir ölmek senin hatan. Çok şanslı sayılmam. Annem babam okumuş insanlar değil. Daha 2 sen öncesine kadar E7200 işlemciyle geziyordum. Şuanki pc tamamen benim emeğim ve az peder desteği. Ne istiyorsan onun üzerine git onun hakkında şeyler oku çalış yap. Kimse sana yardım etmeyecek şanssız hissettiğin için. Ben bunun farkında olduğum için şanslı hissediyorum. Olaya nerden baktığına bağlı değişir bu olay.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazan eroğlu
mevzu birinden yardım gelip gelmemesi değil tabikide gelmeyecek, sadece diğer insanlardan fazla emek verip yinede kazanamamaktan şikayet ediyorum
Şikayet etmek ezikliktir. Kimse altın varaklı evde oturmuyor. Fakir olarak doğman senin hatan değil ama fakir ölmek senin hatan. Çok şanslı sayılmam. Annem babam okumuş insanlar değil. Daha 2 sen öncesine kadar E7200 işlemciyle geziyordum. Şuanki pc tamamen benim emeğim ve az peder desteği. Ne istiyorsan onun üzerine git onun hakkında şeyler oku çalış yap. Kimse sana yardım etmeyecek şanssız hissettiğin için. Ben bunun farkında olduğum için şanslı hissediyorum. Olaya nerden baktığına bağlı değişir bu olay.

Top Bottom